Eladó ház Leányvár 250 nm
Eladó ház Leányvár 250 nm
Eladó ház Leányvár 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7997939
Referenciaszám: 712300022
Frissítve: 17 napja

Leányvár eladó családi ház 5 szobás: 81,9 millió Ft

81,9 millió Ft
327 600 Ft/m²
250 m²
Alapterület
2348 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 237 695 Ft
Második évtől
324 383 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Többgenerációs családi ház akár vállalkozási célra is eladó Leányváron!   Megvételre kínálok Leányváron egy két szintes, 250nm-es családi házat. Leányvár közúton a 10-es főúton közelíthető meg, Budapesttől 32 km-re fekszik. A tervezett M100-as gyorsforgalmi út a település határában fog elhaladni, amellyel közvetlenül elérhető lesz az M1-es autópálya (jelenleg ez a 102-es főúton keresztül érhető el). A 11-es főút a 117-es illetve 111-es főúton keresztül érhető el, Esztergom távolsága 10 km. Leányvár autóval Budapest határától 30 perc alatt, Esztergomból 10 perc alatt érhető el. A 2348 nm-es, összközműves telek hátsó része szépen művelt kert, a ház az utcafronti részen épült. A két szint igény szerint akár teljesen leválasztható, külön bejárattal. A tetőtér beépíthető. Az utca felőli bejáraton a közlekedőbe lépve, jobbra egy kézmosó-wc, balra egy nagy méretű nappali nyílik. Szemben a konyha-étkező, fürdőszoba, egy dolgozószoba és két hálószoba került kialakításra. Az alsó szint a belső lépcsőházból és az udvar felől is megközelíthető. Ezen a szinten a helyiségek már nagyrészt kialakításra kerültek, de funkciójuk, belső kialakításuk a leendő tulajdonos igényei szerint alakítható. Az alaprajz itt csak a méretek szemléltetésre szolgál, ténylegesen két szoba, mosókonyha, fürdőszoba, és egy szabadidős helyiség kapott helyet, illetve két különálló garázs, melyek akár egybe is nyithatóak a lakótérrel. Az otthon melegét gáz-központi fűtés adja. Összességében egy tágas, jó elrendezésű ingatlan, mely akár vállalkozási célra is alkalmas. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon bizalommal.  Az ingatlan előzetes egyeztetés esetén a hét bármely napján megtekinthető. Igény esetén teljeskörű hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY