Eladó ház Leányfalu 360 nm
Eladó ház Leányfalu 360 nm
Eladó ház Leányfalu 360 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7859658
Referenciaszám: M250550-4470997
Frissítve: ma

Leányfalu eladó családi ház 4 szobás: 340 millió Ft

340 millió Ft
944 444 Ft/m²
360 m²
Alapterület
5975 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 986 767 Ft
Második évtől
1 346 647 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HA SZERETNE EGY BÉKÉS OTTHONT, AHOL A KÉNYELEM ÉS A TERMÉSZET KÖZELSÉGE TALÁLKOZIK, AKKOR MEGTALÁLTA NE KERESSEN TOVÁBB! Eladásra kínálunk egy varázslatos családi házat, amely Leányfalu csendes hegyoldalán található az erdő szélén. Az ingatlan egy ritkaságnak számító 6000 m2-es parkosított telken fekszik, ahol intim környezetben élvezheti a természet csendjét és szépségét. A medence tökéletes hely a forró nyári napokon való hűsítő fürdőzéshez, míg a teremgarázs gondoskodik autói biztonságos elhelyezéséről. A konditerem és a szauna a mindennapi mozgás és wellness élményre add lehetőséget. A hatalmas nappali kandallóval és panorámás ablakokkal rendelkezik, amelyek csodálatos kilátást nyújtanak a környezetre. A ház tágas konyhája és étkezője ideális a családi összejövetelekhez és a vendégek fogadásához. Ezen kívül a telken található egy 50m2 Cseh faház mely nappalival, 2 hálószobával, konyhával és fürdőszobával rendelkezik. Igény szerint teljes, különálló otthonként funkcionál, ezért kiválóan alkalmas akár több generáció együttélésére. Az ingatlan csendes környezetben található, távol a város zajától, így a pihenés és a feltöltődés garantált. Ugyanakkor csak rövid autóútra vagyunk a városközponttól. További kérdéssel és megtekintési szándékkal hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Andrea Katalin Budapest III. kerület 2 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 393 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Andrea Katalin Budapest III. kerület 2 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 393 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY