Eladó ház Lajoskomárom 218 nm
Eladó ház Lajoskomárom 218 nm
Eladó ház Lajoskomárom 218 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7771435
Referenciaszám: H468947
Frissítve: 18 napja

Lajoskomárom eladó családi ház 6 szobás: 40,9 millió Ft

40,9 millió Ft
187 615 Ft/m²
218 m²
Alapterület
1135 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 118 702 Ft
Második évtől
161 994 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy tágas, sokoldalú 218 nm-es tégla családi házat Lajoskomárom csendes környékén. Lajoskomárom Fejér megye délnyugati részén fekszik, az enyingi járás része. Megközelíthető a 64-es és a 65-ös utakon keresztül. Az M7-es autópálya 22 perc, a Balaton (Siófok) 30 perc alatt elérhető. Ez a 3 szintes ingatlan ideális lehetőséget kínál egy nagyobb család számára, akik szeretnek tágas és kényelmes otthonban élni. Az ingatlan 6 szobával rendelkezik, amelyek tágas és világos helyiségek. A ház rengeteg lehetőséget rejt magában a személyre szabott átalakításokhoz és frissítésekhez. A háromszintes lakóházban szintenként az alábbi helyiségek nyertek elhelyezést: - A szuterénben található egy dupla beállásos gépkocsi garázs, tároló, hobby műhely, fürdőszoba, kamra. - A földszinti részen napfényes, világos étkező, konyha, 2 hálószoba, egy fürdőszoba, egy WC, előtér, kazánház, tárolók található. - Az emeleten található 4 hálószoba, egy fürdőszoba, egy WC, erkély. Az 1135 m2-es telken több melléképület és egy 2 beállásos garázs is található. A házhoz tartozik egy 18 m2-es téglából épített fedett terasz, ami kiválóan alkalmas társasági élet helyének. A fűtést gázkazán és vegyes tüzelésű kályha biztosítja. Az ingatlan tökéletesen alkalmas vállalkozásnak, nagyobb családnak, azoknak, akik szeretik a falusias környezetet, nyugalmat, a természet közelségét. A település rendezett, szép, nyugodt, igazi kertvárosi hangulattal. Iskola, óvoda, bolt posta, bank mind-mind megtalálható a településen. A buszközlekedés jó. AZ ÁR IRÁNYÁR!!! Tekintse meg saját szemével! Időpont egyeztetésért keressen az elérhetőségeimen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kuron Ildikó Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kuron Ildikó Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY