Eladó ház Kunszentmiklós 65 nm
Eladó ház Kunszentmiklós 65 nm
Eladó ház Kunszentmiklós 65 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8089025
Referenciaszám: M273319-4631130
Frissítve: 4 napja

Kunszentmiklós eladó családi ház 2 szobás: 14,9 millió Ft

14,9 millió Ft
229 231 Ft/m²
65 m²
Alapterület
1265 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 244 Ft
Második évtől
59 015 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó felújítandó vegyesfalazatú ház Kunszentmiklóson! Csak az OTP ingatlanpont kínálatában!!! Keress új otthont Bács-Kiskun megye egyik nyugodt és barátságos városában! Eladó egy felújítandó, nettó 55 m2-es vegyesfalazatú ház, amely minden lehetőséget magában hordoz, hogy álmaid otthonává váljon.Kunszentmiklós közkedvelt részén,kertvárosban. Fővárostól 60 km-re található, ahonnan közvetlen autóbuszjárat is indul Budapestre, valamint az épülő Budapest-Belgrád vasútvonal is áthalad a településen, mellyel Budapest 50 perces útidő. Az ingatlan egy tágas előszobával, közlekedővel, szobával, étkezővel, tárolóval és kamrával rendelkezik. Bár jelenleg nincsenek kialakítva a fürdőszoba és wc helyiségek, ezek könnyedén megvalósíthatók kisebb ráfordítással. Minden közmű rendelkezésre áll, kivéve a gázt.. A házhoz egy nagy telek is tartozik, amely lehetőséget ad arra, hogy akár oszthatóvá váljon, ha nem szeretnél nagy területet karbantartani. Az udvarban további kényelmi lehetőségeket kínál egy nyári konyha és több melléképület is, ami kiválóan alkalmas tárolásra vagy kreatív projektek megvalósítására. Ez a ház a lehetőségek otthona, ahol a saját ízlésed és elképzeléseid szerint alakíthatod ki álomotthonodat. Vasútállomás 10 perc séta. Tesco, benzinkút 2 perc séta. Város központ 1 kilométeren belül elérhető.Ne hagyd ki ezt az alkalmat, lépj kapcsolatba velünk még ma, és vedd meg ezt a felújításra váró házat Kunszentmiklóson! Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem keressen nyugodtan a hét bármely napján! Az OTP Ingatlanpont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.vel elérhetővé válik.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfort nélküli

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Terjék Nikolett Erzsébet OTP Ingatlanpont Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 941 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Terjék Nikolett Erzsébet OTP Ingatlanpont Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 941 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY