Eladó ház Kunszentmiklós 115 nm
Eladó ház Kunszentmiklós 115 nm
Eladó ház Kunszentmiklós 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7922251
Referenciaszám: H477087
Frissítve: 16 napja

Kunszentmiklós eladó családi ház 3 szobás: 42,6 millió Ft

42,6 millió Ft
370 435 Ft/m²
115 m²
Alapterület
848 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 636 Ft
Második évtől
168 727 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Kunszentmiklóson egy 115 nm-es igényesen felújított családi házat 848 nm-es telekkel. Az ingatlan vegyes falazatú. 2020/2021-ben az ingatlan teljes felújításon esett át. A villanyvezetékek, nyílászárók, burkolatok és a fűtés is korszerűsítve lett. A ház kapott még 5 cm szigetelést is. Az új tulajra már csak a külső színezés marad. Az ingatlanban található 3 szoba, amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba amiben helyet kapott egy fürdőkád is és egy állózuhany is. A kertben található számos gyümölcsfa és sok-sok virág az előkertben, amelyek öntözéséről fúrt kút gondoskodik. A telken található még egy 100 nm-es épület is, amit egy kis ráfordítással külön lakrésszé lehet kialakítani. Helyet kapott még a telken egy garázs, ami 1 autó beállására alkalmas. Az ingatlan Kunszentmiklós csendes mégis központi részén helyezkedik el. A közelben megtalálható iskola, óvoda, étterem, cukrászda stb. Kunszentmiklós a Kiskunság északnyugati részén fekszik, Budapesttől mintegy 60 kilométerre délre. A szomszédos települések: észak felől Apaj és Bugyi, északkelet felől Kunpeszér, délkelet felől Kunadacs, dél felől Szabadszállás, délnyugat felől Dunavecse és Szalkszentmárton, nyugat felől Tass, északnyugat felől pedig Dömsöd. A települést a hazai vasútvonalak közül ma csak a MÁV 150-es számú Budapest–Kunszentmiklós-Tass–Kelebia-vasútvonala érinti, melynek két megállási pontja van itt. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szerencsi Enikő Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szerencsi Enikő Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY