Eladó ház Kunszentmárton 96 nm
Eladó ház Kunszentmárton 96 nm
Eladó ház Kunszentmárton 96 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7998343
Referenciaszám: 43274
Frissítve: 17 napja

Kunszentmárton eladó családi ház 3 szobás: 9,7 millió Ft

9,7 millió Ft
101 042 Ft/m²
96 m²
Alapterület
677 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 28 152 Ft
Második évtől
38 419 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Kunszentmártonban lévő 3 szobás kertes családi házat! A kunszentmártoni családi ház főbb jellemzői: - a telek nagysága 677 m2 - a nettó alapterület 96 m2 - az épület főút mellett helyezkedik el _ 1920-as években épült vályogból - az ingatlan jelen pillanatban felújítás alatt áll - a tetőfedés anyaga cserép - konyha-étkezővel, kamrával, előszobával, 3 hálószobával és egy fürdőszoba illemhelyiséggel került kialakításra az épületben - az ingatlan összközműves - a fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak - a nyílászárók egy része fából, a többi műanyagból készült - az épület kő, beton burkolatú  - a házhoz tartozik egy 25 m2-es melléképület, amelyben garázs és egy szoba lett kialakítva - a kertben kényelmesen lehet parkolni akár több gépjárművel is - közelben található iskola, óvoda, élelmiszer üzletek, posta, gyógyszertár. - lakótelepi lakás érdekel érték egyezéssel Amennyiben az 183800210-es számú eladó kunszentmártoni családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Drégelyvári Árpád CasaNetWork Kunszentmárton Az iroda összes hirdetése
+36 20 368 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Drégelyvári Árpád CasaNetWork Kunszentmárton Az iroda összes hirdetése
+36 20 368 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY