Eladó ház Kunmadaras 81 nm
Eladó ház Kunmadaras 81 nm
Eladó ház Kunmadaras 81 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8025878
Referenciaszám: 109_bin
Frissítve: 17 napja

Kunmadaras eladó családi ház 2+1 fél szobás: 10,9 millió Ft

10,9 millió Ft
134 568 Ft/m²
81 m²
Alapterület
333 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 635 Ft
Második évtől
43 172 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KUNMADARASON, Budapesttől 2 órányira az M4-s autóúton megközelíthető helyen, az Alföld szívében, Hortobágy szélén, a dinamikus fejlődő, s egyre inkább közkedvelt Tisza-Tótól karnyújtásnyira a falu csendes, strandközeli lakóövezeti részén MEGVÉTELRE KÍNÁLOK egy JÓ műszaki és szerkezeti állapotban lévő, vegyes falazatú, összközműves és komfortos, közel 85m2-s fenntartható méretű kerttel, mely alkalmas virágok ültetésére, konyhakert művelésére,pihenésre,szórakozásra (350m2), rendelkező, részben felújított és folyamatosan karbantartott család házat. Falazata vegyes(nem vizesedik), fűtésről gázkonvektor és kandalló gondoskodik, burkolatok : laminált és csempe, nyílászázók részben cserélt 3 rétegú thermopan műanyag nyilászáró -ezáltal alacsonyköltséggel fenntartható. tetőszerkezet hagyományos sátortető, hódfarkú héjazattal , ázás nyomok nem láthatók. Helyíség : -2 szoba, -nappali, -konyha -fürdőszoba, -előszoba -hall Az ingatlanban jártam, ismerem, További kérdés, vagy megtekintési szándék esetén kérem keressenek bármikor bizalommal (este, hétvégén is). CSOK+ feltételeinek megfelel(részletekkel kapcsolatban keressen bátran) Hitelfelvétel esetén partnereink állnak szíves rendelkezésükre. Ingatlanközvetitő kollégákkal is szívesen együttműködöm.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
H
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
étkező
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Máté Zádor Berek Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 924 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Máté Zádor Berek Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 924 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY