Eladó ház Kunhegyes 102 nm
Eladó ház Kunhegyes 102 nm
Eladó ház Kunhegyes 102 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7856006
Referenciaszám: H473938
Frissítve: 17 napja

Kunhegyes eladó családi ház 2 szobás: 36,9 millió Ft

36,9 millió Ft
361 765 Ft/m²
102 m²
Alapterület
4028 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 093 Ft
Második évtől
146 151 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye Észak-Keleti régiójában, a Tisza-tótól 13 km-re található Kunhegyes. Itt található az ország második legnagyobb két tornyos református temploma, valamint a szépen felújított, üzemképes Komlósi- féle szélmalom. A városban bölcsőde, óvodák, állami, illetve egyházi általános iskolák és szakközép iskola is működik. A település határában vadregényes, ősfás környezetben található a termálfürdő, melyet az 1000 méteres mélységből feltörő gyógyvíz táplál, kellemes kikapcsolódást és szórakozást, pihenést, valamint gyógyulást biztosítva. Az eladásra kínált tanya Kunhegyestől alig 1200 méterre található. Aki nyugalomra vágyik, aki gazdálkodni szeretne, vagy aki csak egy kicsit szeretne kiszakadni a mindennapok nyüzsgő forgatagából, annak kiváló választás ez a 2009-ben újonnan, korszerű építőanyagokból, autentikus stílusban épült ingatlan. Az épületben központi fűtés lett kialakítva. A villany földkábellel lett bekötve. Fürdőszoba, külön WC lett kialakítva. A házhoz nagy, több mint 4000 nm-es telek tartozik, de lehetőség van nagyobb földterület vásárlására is. A két külön nyíló szoba az elrendezés tekintetében is praktikus. Jó ízléssel válogatott burkolatok és nyílászárók lettek beépítve. A lakóépület 102 nm-es, plusz a garázs. Ha szeretne egy kis családi pusztai, délibábos fészket, akkor ezt ajánlom figyelmébe! Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, további információért és a megtekintésért kérem hívjon. #puszta #pihenés #family #falusiturizmus #elado #sale #apartman #befektetés #csend #lovaglas #delibab #kellemes #befektetes #madarak #ház #house #új építésű #vilagorokseg Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lang Zsolt Otthon Centrum - Tiszafüred Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lang Zsolt Otthon Centrum - Tiszafüred Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY