Eladó ház Kozármisleny 137 nm
Eladó ház Kozármisleny 137 nm
Eladó ház Kozármisleny 137 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7910282
Referenciaszám: HK-4514909-4514909
Frissítve: ma

Kozármisleny eladó családi ház 3+2 fél szobás: 134 millió Ft

134 millió Ft
978 102 Ft/m²
137 m²
Alapterület
2800 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 388 902 Ft
Második évtől
530 737 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kozármislenyben, csendes zsákutca végén, 2800 m2-es 49 db gyümölcsfával beültetett sík telken, 5 szobás családi házat kínálunk megvásárlásra. A ház jelenleg 2 félszobával és a nappalin kívül még 2 hálószobával rendelkezik. A szülői háló külön fürdősarokkal van felszerelve, és jelenleg egy gardrób kapcsolódik hozzá. A házat jelenlegi tulajdonosa 2011-ben építette, a lehető legkorszerűbb technológiával kombinálva saját telekről kitermelt, saját gyártású, 100 Bar -al préselt homogén vályogtéglából. Így a falak vastagsága közel 90 cm, így nincs okunk a rezsiköltségeken aggódni. (A vályogház teljesen természetes anyagokból készül, a vályogfal felszínének 5-10 centimétere lélegzik, ha túl sok a pára, magába szívja, amikor száraz a levegő, kiengedi. A vályog az egy intelligens építőanyag, amely a ház páratartalmát ötven százalék körüli értéken tartja, éppen azon a szinten, ami az emberi szervezet számára az ideális.) A ház nettó 137 m2 nagyságú, a fotók szerinti beépített szekrények és a konyha teljes bútorzata, és gépei az ár részét képezik. A fűtésről egy pár éves gázkazán gondoskodik, mely padló és falfűtésen át adja le a szükséges hőmennyiséget.. A nappaliban egy kandalló is megtalálható, melynek a hangulata önmagáért beszél. Kertkapcsolatot a 40 m2 -es, nappalihoz kapcsolódó téliesíthető terasz biztosítja. A komfortérzet növelésére van még egy 16 méter hosszú borospince, nyárikonyha, kerti sütögető, műhely, kemence, és a kert végén egy 70 m2-es közművesített tároló és egy aranyhalaktól hemzsegő tó is. Ajánlom azoknak, akik szomszédoktól távol, de közel a városhoz olyan OTTHON-t keresnek ahová öröm hazatérni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2011
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
ipari áram
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
gardrób
pince
melléképület
alacsony közös költség
klíma
kandalló
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kvakic-Gál Renáta Kvakic GÁl Renáta Ingatlanirodája Az iroda összes hirdetése
+36 20 622 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kvakic-Gál Renáta Kvakic GÁl Renáta Ingatlanirodája Az iroda összes hirdetése
+36 20 622 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY