Eladó ház Kőtelek 65 nm
Eladó ház Kőtelek 65 nm
Eladó ház Kőtelek 65 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7751306
Referenciaszám: HZ054439
Frissítve: 19 napja

Kőtelek eladó családi ház 2 szobás: 11,9 millió Ft

11,9 millió Ft
182 236 Ft/m²
65 m²
Alapterület
2300 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 537 Ft
Második évtől
47 133 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SZERKEZETILEG FELÚJÍTOTT HÁZ A TISZA KÖZELÉBEN2300 nm-es telken található ez a 65 nm-es ház 60 nm fedett terasszal. 2016-ban a ház fal és tetőszerkezetét teljesen felújították, így az eredetileg vályogból épült házat belülről farost lemezzel burkolták, 2 falát téglára építettek át, majd kívülről vízlepergető vakolattal borították be. 36 A-es elektromos hálózatot építettek ki egy fázison és a vízcsöveket is megújították. A szanitereket is kicserélték, a beépített masszázskád is működik. Az ablakokat műanyagra cserélték, új tetőgerendákat építettek be és a tetőtérben egy hálószobát alakítottak ki. A tető egyébként a fedett terasz kb 2/3-ad részét borítja, így akár az a rész szintén beépíthető, és a lakótér részévé tehető. A vegyes tüzelésű, valamint az elektromos kályha télen jól felfűti a teret, a csukott ablakokkal nyáron kellemesen hűvösen tartható a lakótér.A telken a beépítettség még növelhető, akár a jelenlegi házhoz hozzáépítéssel, akár egy másik épület felhúzásával.Az ingatlanban riasztó és kamera rendszer került kiépítésre, amely nem képezi a vételár részét. MIÉRT KŐTELEK?A tulajdonos azért választotta  8 évvel ezelőtt ezt a községet, mert átvizsgálva a Tiszamenti településeket, itt találta megfelelően lankásnak a vízpartot motorcsónakjának vízre tételéhez. Éppen ezért mi olyanoknak ajánljuk ezt a házat állandó lakhatásra vagy nyaraló céljára, akik a Tisza közelségét keresik, amely akár gyalogosan is elérhető az utca végében. Horgászok és hajó tulajdonosok különösen élvezhetik ezt az 1600 lakosú kis települést.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1970
Erkély:
60,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gémesné Anikó Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 30 279 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gémesné Anikó Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 30 279 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY