Eladó ház Kötcse, Arany János utca 210 nm
Eladó ház Kötcse, Arany János utca 210 nm
Eladó ház Kötcse, Arany János utca 210 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7860039
Referenciaszám: HZ080373
Frissítve: 18 napja

Kötcse eladó családi ház 4 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
190 000 Ft/m²
210 m²
Alapterület
2066 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy csiszolatlan gyémánt Kötcsén. 2000 m2 telek, alakítható lakrészek, csendes nyugodt környék. A tökéletes pihenés helyszíne. Meglátni és megszeretni.Amikor a gyémánt a felszínre kerül, akkor még nem tudhatjuk, hogy mekkora értékkel állunk szemben. Megfelelő szakértő kezek közt egy csoda születhet belőle. Így leszünk ezzel a kis házzal is. Az ingatlanban rejlő lehetőségek tárháza végtelen. Családi házként tökéletes választás lehet. Nyaraló ként szintén. Vendégház ként a pihenni vágyok számára pedig felejthetetlen élményt biztosíthat.Az épület felújítása elkezdődött hamarosan egy csodát láthatunk. A kertről:Belépve a rendezett utcáról a telekre mindkét oldalt épület található, a telek sík. A hátsó részen egy fal található, amibe egy kis pince kapott helyet. A telek alakítása, rendezése után egy tágas jól kihasználható teret kaphatunk. A kertben egy kút is segíti a kert gondozását.A házról:A telken két épület található a jobb oldali épület középső részén található a főbejárat, ahonnan a konyhába léphetünk. Jobb kéz felől egy hatalmas szoba lett kialakítva. A konyhából bal kéz felöl pedig egy hálószoba, majd egy tároló, kamra kapott helyet. A gangon tovább haladva a padlástérbe juthatunk fel egy lépcsőn. Innen egy régi istálló, amiből akár egy szoba is kialakítható lehet. Majd a fedett garázs, és egy hátsó fedett tároló, vagy terasz található. A kert végében pedig a falba vájva egy pince.A szemközti ház felépítése a következő. A ház közepén a főbejárat, ami a konyha részbe vezet, innen nyílik a fürdő. Közvetlen a konyha mellett egy pillanatnyilag műhelyként használt helység, ami háló szobának vagy tároló szobának is tökéletes. Ez az épület rész még tartalmaz egy nagyobb tárolót, amiből szintén további szoba alakítható ki. Mellette garázs, és egy tároló helység. Az alaprajzot végig követve pontosan láthatja a pillanatnyi kialakítás.Miért érdemes itt befektetni, a település rendkívül jól felszerelt minden megtalálható a kényelmes élethez. Kiemelt figyelmet kap beruházási szempontokból A Balaton közelsége pedig további lehetőségeket rejt. Egy kényelmes 10 perces autóúttal már a tó partján élvezhetjük a nyarat. Remélem sikerült felkelteni az érdeklődését. Kérdés van, akkor csak egy dolga tegyen, hívjon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1950
Erkély:
19,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fehér Gábor Duna House - Bécsi út Az iroda összes hirdetése
+36 30 325 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fehér Gábor Duna House - Bécsi út Az iroda összes hirdetése
+36 30 325 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY