Eladó ház Kőszárhegy 120 nm
Eladó ház Kőszárhegy 120 nm
Eladó ház Kőszárhegy 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7818617
Referenciaszám: HZ072384
Frissítve: 16 napja

Kőszárhegy eladó családi ház 3 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
375 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
5573 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 601 Ft
Második évtől
178 233 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A ház, amely magában hordozza a múlt emlékeit és a jövő lehetőségeit.Az ingatlan Kőszárhegyen, Fejér Vármegye Dél-Nyugati részén, Polgárditól pár perc távolságra található. A település területét a honfoglalás kora óta lakják, régészeti leletekben gazdag hely. Itt találták meg a SEUSO-kincs néven ismertté vált ókori ezüst edényeket.A település kiváló földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően folyamatosan fejlődik. Munkalehetőséget helyben is, de a szomszéd településeken és a Vármegye székhelyen is könnyedén találunk. Amennyiben mégis az önfenntartás mellet döntenénk, az ingatlan több mint fél hektáros, egész pontosan 5.573 négyzetméteres területe, és a máig jó állapotban lévő gazdasági-és melléképületek erre lehetőséget biztosítanak. A házban három parkettás szoba, nappali, konyha, étkező, kamra, tároló, és fürdő-WC teszi összkomfortossá a benne élők napjait. A 120 négyzetméteres épület első ütemét az 1960-as években téglából építették, majd az 1980-as években kibővítették. 2022-ben kicserélték a villamos vezetékeket. A lakótér melegét gázkazánnal, vegyes tüzelésű kazánnal, ill. kandallóval is elő lehet állítani. A helyiségek szépek, a falak nem nedvesednek. A házban lévő bútorok sorsa külön megállapodás tárgyát képezik.A ház végén lévő 150 négyzetméteres melléképületek, gazdasági helyiségek, ólak, valamint a 25 négyzetméteres présház és a 10 négyzetméteres pince jelentős értéket képvisel. Ráadásként, amennyiben az őszi betakarítás előtt megvásárolja az ingatlant, ajándékba kapja a rajta lévő kukoricát is.Amennyiben egy otthonná alakítható, gazdálkodásra alkalmas ingatlant keres, kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot! Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet.  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lócskai István Árpád Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 999 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lócskai István Árpád Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 999 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY