Eladó ház Köröstarcsa, Központi 171 nm
Eladó ház Köröstarcsa, Központi 171 nm
Eladó ház Köröstarcsa, Központi 171 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7853421
Referenciaszám: M251337
Frissítve: 16 napja

Köröstarcsa eladó családi ház 2 szobás: 11 millió Ft

11 millió Ft
64 103 Ft/m²
171 m²
Alapterület
1354 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 925 Ft
Második évtől
43 568 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FALUSI CSOK-RA ALKALMAS! Eladó nagy polgári ház Köröstarcsán a település szívében! Békéscsabától 30 percre Köröstarcsa régi magyar falu Békés megyében, a megye középső részén, Mezőberénytől északra fekszik a Kettős-Körös bal partján, átszeli a 47-es számú főútvonal. A hatalmas nagy polgári ház remek lehetőségeket rejt magába engedje szabadjára képzeletét Tégla alapon vályog falazatú szerkezetileg kiváló állapotú nem vizesedik csupán felületi repedései vannak. Tetőszerkezete kiváló állapotú cserepes fedéssel az elmúlt évben cserepek és tetőlécek felújításon estek át. Az ingatlanban bevezetésre került a villany, víz, gáz, fűtést gáz konvektorok biztosítják szennyvíz a telekre be lett hozva de nem került rákötésre. A házat két utcáról is meg lehet közelíteni mind a két oldalon van nagykapu autó bejáró így akár még egy vállalkozás színterének is megfelel a hatalmas 1354 nm telek. Amennyiben az új tulajdonos megosztaná tovább értékesítés céljából vagy akár úgy vásárolná meg erre is van lehetőség. Az udvaron található még egy fúrt kút. Kialakítható a jelenlegi 2 szoba mellé akár még 2. A 25 nm-es pince az egész tároló helyiség alatt helyezkedik el, kiváló, korához illő állapotban. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal, akár hétvégén is és tekintsük meg együtt az ingatlant. Az ingatlanra falusi CSOK és a kedvezményes CSOK hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállalom. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1918
Terasz:
70 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
világos
terasz
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY