Eladó ház Koroncó 110 nm
Eladó ház Koroncó 110 nm
Eladó ház Koroncó 110 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7817664
Referenciaszám: 105040
Frissítve: 16 napja

Koroncó eladó családi ház 4 szobás: 75,9 millió Ft

75,9 millió Ft
690 000 Ft/m²
110 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 220 281 Ft
Második évtől
300 619 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Koroncón egy új építésű, egyszintes, nappali + 4 szobás 110.39 m2-es különálló családiházat. A vételár semmilyen rejtett költséget nem tartalmaz. A hirdetésben szereplő ár tartalmazza a 1011 m2-es telket és az áfát. Az ingatlan emeltszintű fűtéskész állapotban van, a kivitelező szívesen vállalja a kulcsrakész befejezést is. MŰSZAKI PARAMÉTEREK: nappali-konyha-étkező, 4 szoba, 2 fürdőszoba, háztartási helyiség, előszoba, WC, szélfogó, előszoba, fedett előtér, terasz (lásd alaprajz) lakóterület nettó 110.39 m2 telek terülte 1011 m2 30 cm tégla falazat + 20 cm külső szigetelés fafödém + 30 cm födémhőszigetelés héjazat betoncserép terasz oszlopon minőségi burkolat műanyag nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel padlófűtés kondenzációs gázkazán nappaliban kéményalap, kandallóhoz előkészítve esővíz elvezetés komplett közműépítés telekhatár lekerítve, kivéve az utcafront felől a kert rendezett, füvesített CSOK, babváró, hitel igénybe vehető! KÖRNYEZET,ELHELYEZKEDÉS: Győr központjától 10 kilométerre délnyugatra fekszik. A 83-as főútról Győr-Ménfőcsanaknál délnyugat felé lekanyarodva, mintegy 5 kilométeres letéréssel érhető el. Kiváló és sűrű autóbusz járata van. Koroncón számos sportegyesület van jelen, továbbá tűzoltóegyesület is. A községnek van saját kultúrháza és sportkomplexuma. Az ingatlan közelében buszmegálló, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség van. Amennyiben, Győrhöz közeli, mégis a rohanó élettől mentes helyen, nyugodt környezetben képzeli el új otthonát, akkor ezt a fantasztikus házat ajánlom! További kérdés esetén állok rendelkezésére, hívjon bizalommal! Előre egyeztett időpontban szívesen mutatom az ingatlant! Komplex ügyintézés, ügyvéd, hitel, energetika, biztosítás egyben.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vidigán Beáta Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 255 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vidigán Beáta Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 255 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY