Eladó ház Körmend 77 nm
Eladó ház Körmend 77 nm
Eladó ház Körmend 77 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8083688
Referenciaszám: HZ013525-4628071
Frissítve: 4 napja

Körmend eladó családi ház 2+1 fél szobás: 19,99 millió Ft

19,99 millió Ft
259 610 Ft/m²
77 m²
Alapterület
541 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 016 Ft
Második évtől
79 175 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy családi ház Körmenden. A ház csendes, családi házas környéken a 70-es években épült és most új tulajdonosra vár. Az 541 nm-es telekre épült, keleti tájolású ház ideális lehetőséget kínál mind az önálló életet kezdő fiataloknak, mind a nyugalmat kereső családoknak. Az ingatlan központi részén található zöld terület kiválóan alkalmas kertészkedésre, pihenésre vagy baráti-családi összejövetelekre. A lakótér 64 nm, melynek helyiségei magukban foglalják a 2 tágas szobát, egy félszobát, konyhát, előszobát, fürdőszobát wc-vel és egy tárolót. A fürdőszoba négy évvel ezelőtt felújításra került, és ekkor a házban teljes körű vízvezetékcsere is történt. A ház melegéről cserépkályha és fatüzelésű kályha gondoskodik, ami otthonos és kényelmes légkört teremt. Az ingatlan tehermentes. Némi korszerűsítés, valamint külső felújítás után várja új lakóit. Az udvaron található egy közel 100 nm-es tégla melléképület, melyben dupla garázs és tároló egyaránt helyet kapott. Körmend központja pár perc alatt elérhető gépkocsival vagy biztonságos kerékpárúton is. Az ingatlan kiváló lehetőséget kínál az Ausztriába ingázóknak is, könnyen elérhetik a várost elkerülő gyorsforgalmi utat. Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, vagy egyéb kérdései lennének, hívjon bizalommal! Szívesen állunk rendelkezésére, és irodánk hiteltanácsadójának segítségét is igénybe veheti! Vevőinknek minden szolgáltatásunk díjmentes!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY