Eladó ház Körmend 120 nm
Eladó ház Körmend 120 nm
Eladó ház Körmend 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8046225
Referenciaszám: HZ037630
Frissítve: 18 napja

Körmend eladó családi ház 3 szobás: 62 millió Ft

62 millió Ft
516 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
533 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 179 940 Ft
Második évtől
245 565 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Családi Ház Körmenden, Tágas és Világos – 533 nm telekkel... Körmend városa kiváló helyszín azok számára, akik a nyugalom szigetét keresik, mégis szeretnének közel lenni a városi infrastruktúrához. A gazdag történelmi örökség, a festői tájak és a barátságos közösség mindenkit magával ragad. Ebben a városban helyezkedik el az eladó családi ház, amely tökéletes választás minden generáció számára. Fedezzen fel egy békés élet lehetőséget Körmenden, ahol a természet közelsége és a város adta kényelmek tökéletes egyensúlyban van. Az ingatlan átlagos állapotban van, így új tulajdonosának lehetősége nyílik saját ízlésére formálni azt. A 533 négyzetméteres  telek, amelyen az otthon áll, rengeteg lehetőséget kínál kertészkedésre, szabadidős tevékenységekre vagy akár egy kerti összejövetelre. A házban található egy teljesen új, tavaly telepített gázkazán, amellett pedig egy vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll, így a fűtési lehetőségek széles skáláját kínálja mindenki számára. A fényviszonyok kiválóak az egész épületben, a napfény bőségesen árad be a nagy ablakokon keresztül, ami világos és meleg hangulatot teremt. Fedezze fel ezt a gyönyörűen tágas, 3 szobás, 2 fürdőszobás családi házat, mely egy 533 négyzetméteres saroktelken helyezkedik el Körmend szívében. Az ingatlan egy tökéletes keveréke az 1980-as évekbeli építésű régebbi résznek és a 2000-es évek eleji modern hozzáépítésnek, ami extra tágasságot és kényelmet biztosít leendő lakóinak. A ház hozzáadott kényelmét a házi vízmű is növeli, biztosítva, hogy a vízellátás mindig rendelkezésre álljon.A házban 2 garázs áll rendelkezésre, melyek közül a kisebbik (12,7 nm ) szerelőaknával került kialakításra.Jöjjönel és élvezze a szomszéd mentes városias életet! Tekintsük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Andrea Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Andrea Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY