Eladó ház Körmend 133 nm
Eladó ház Körmend 133 nm
Eladó ház Körmend 133 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7991656
Referenciaszám: HZ031296-4589286
Frissítve: ma

Körmend eladó családi ház 4 szobás: 54,99 millió Ft

54,99 millió Ft
413 459 Ft/m²
133 m²
Alapterület
716 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 595 Ft
Második évtől
217 800 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Körmend családi házas, forgalommentes környékén található ez a 133 m2-es, rendszeresen karbantartott ingatlan, mely új tulajdonosát várja. A déli tájolású ház egy 716 m2-es telken helyezkedik el, ideális lehetőséget kínálva önálló életet kezdő fiataloknak és nyugalmat kereső családoknak egyaránt. A ház mögötti zöld terület ideális kertészkedésre, pihenésre vagy baráti-családi összejövetelekre. A telek északi része enyhén emelkedő, ennek megfelelően a ház belső elrendezése praktikus és élhető. Az alagsorban található a garázs, fatároló és egy tágas háztartási helyiség. A földszinten két oldalról megközelíthető, itt található a tágas, igényesen kialakított étkező-konyha, valamint egy udvarra néző szoba. A három helyiség között hangulatos kandalló biztosít meleget, de a házat vegyes tüzelésű kazán is fűti. Gázcsonk a teleken belül elérhető. Az emeleten található egy 12 m2-es galéria, valamint három délre néző ablakkal rendelkező hálószoba, napsütéssel és terasszal. A villany- és vízvezetékek cseréje megtörtént, ipari áram elérhető az ingatlanban. Az északi oldal külső szigetelése is elvégezték. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. A telek előkertje és az udvar gondozott, parkosított. Az udvar hátsó részén található fatároló és fedett kocsibeálló. Egy üvegház is épült zöldségek számára, az árnyékos területen pedig fedett, fából készült kerti kiülő és grillező is rendelkezésre áll. Körmend központja könnyen elérhető gépkocsival vagy biztonságos kerékpárúton is. Az ingatlan ideális választás Ausztriába ingázóknak, könnyen csatlakozhatnak a várost elkerülő gyorsforgalmi úthoz. Ha szeretné megtekinteni az ingatlant, vagy további kérdései vannak, kérem, hívjon bátran! Hiteltanácsadónk is rendelkezésére áll. Ne feledje, minden szolgáltatásunk díjmentes vevőink számára!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY