Eladó ház Komárom 136 nm
Eladó ház Komárom 136 nm
Eladó ház Komárom 136 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8067980
Referenciaszám: 43514
Frissítve: 3 napja

Komárom eladó családi ház: 89 millió Ft

89 millió Ft
654 412 Ft/m²
136 m²
Alapterület
874 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 258 301 Ft
Második évtől
352 505 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes lehetőség! Prémium családi ház eladó Komárom/ Szőnyben! A CasaNetWork GYŐR irodája eladásra kínálja a 0013-es számú családi házat! - A ház egy exkluzív, kompakt családi ház Komáromban, közel a Brigetio gyógyfürdőhöz, 1,5 km-re a Dunától - Az ingatlan alapterülete 136 mm, 4 hálószoba, nappali és számos okos tervezésű hasznos helyiség - Telekterület 874 nm - A családi ház prémium anyagok felhasználásával épült, prémium minőségben kivitelezett, az építés évében elérhető legkorszerűbb szinten - A szobákban parketta, a nappaliban, a közlekedőkben és a konyhában minőségi kőburkolat - A konyha német prémium Nobilia, a konyhai gépek Siemens - A fürdőszoba berendezései Geberit, Villeroy Boch - A nappaliból a télikert felé kilépve egy kiváló tervezési ötlettel egy fűtött iroda/relaxációs helység lett kialakítva - A ház szuterén részén különálló mosószoba, átjáróval a különálló vendégszobához - A szuterén részen emellett kialakításra került egy hangulatos téli kert is, amelyből külön bejárattal is elérhető a vendégszoba - A ház oldalában egy külön bejáratú éléskamra/tároló is található - A telken különálló 28 nm-es garázs is helyet kapott, amely egy elektromos kapuval felszerelt hátsó bejáraton keresztül érhető el, egy forgalommentes mellékutcából - Saroktelek előnyeit kihasználva így 2 utcafrontról lehet megközelíteni az ingatlant - Fűtéséről és meleg víz ellátásáról gáz kazán gondoskodik, mely padlófűtéssel és lapradiátor hőleadókkal van ellátva. - A nyári melegek idején a remek szigetelés mellett a Split klímák gondoskodnak a kellemes hőérzetről - Telken fúrt kút is található  - A szobák ablakain kézi, valamint a nappali helyiségnél elektromos redőny található - Közlekedés szempontjából 5 percre található az autóbusz, a komáromi vasútállomás 10 perc alatt érhető el autóval. Itt a nemzetközi vonatok is megállnak. - Az M1 autópálya 8 km-re van Ez a kiváló minőségű és állapotú ingatlan igazán minőségi otthona lehet leendő igényes tulajdonosainak Komárom csendes, családi házas övezetében. Amennyiben a 0013-es sorszámú ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken! Telefon : 06-20-2766772 "CasaNetWork - Ingatlanban Otthon Vagyunk!"

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Kitti CasaNetWork Győr Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Kitti CasaNetWork Győr Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY