Eladó ház Kisújszállás 464 nm
Eladó ház Kisújszállás 464 nm
Eladó ház Kisújszállás 464 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7895266
Referenciaszám: HZ051778
Frissítve: 16 napja

Kisújszállás eladó családi ház 6 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
299 569 Ft/m²
464 m²
Alapterület
1040 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 403 413 Ft
Második évtől
550 541 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kisújszállás 'Rózsadombján', nyugodt, családias környezetben, ingatlanfejlesztőtől eladó egy saját részre tervezett, kiemelkedő műszaki tartalommal rendelkező, PRÉMIUM kategóriájú családi ház.A minden igényt kielégítő családi otthont a tulajdonos megálmodta, majd  2018-ban megvalósította. Az ingatlan 1040 m2-es összközműves sarki telken helyezkedik el, nettó 489 m2-en, két szintre elosztva.A ház alapterületében lenti részen amerikai konyha - nappali - étkező,  játszószoba, kamra, fürdő, wc, háztartási helyiség, vendégszoba, iroda és egy fitnessz részleg található, a 89 m2-es nappaliból nyíló fedett terasszal.A ház tele van egyedi tervezésű és kivitelezésű bútorzattal, ilyen például az egyedileg megálmodott magas fényű konyhabútor, felső kategóriás beépített konyhai gépekkel, az  egyedileg tervezett üveg étkezőasztal hozzá 16 db króm-bőr székkel. A lépcső feljáróhoz a faanyag Olaszországból érkezett, kézi asztalos munka, törhetetlen edzett üveggel.A felső szinten található 2 tágas gyerekszoba közös erkéllyel, fürdő-wc külön helyiségben, gardrób, hall, a szülői háló és az ahhoz tartozó 36 m2-es terasz.A ház fűtését és nyáron a kellemes hűvösebb hőmérsékletet - lent is és a felső szinten is - két ipari teljesítményű hűtő-fűtő klíma biztosítja. Ezen kívül elektromos / gázkazánról üzemeltetett padlófűtés ad még meleget a ház egyes helyiségeiben. Az udvaron található még fedett nyári konyha, nyársaló.Az ingatlanhoz udvari kocsibeálló tartozik.Kisújszállás Budapesttől 160 km-re helyezkedik el, az M4 autópálya mentén, könnyen megközelíthető település. Többek között híres termálvizéről, itt található a közkedvelt  Kumánia Gyógyszálloda. (Ezen kívül a  közelben - max. 40 km-es körzetben - több híres termálvízes strand is  található pl. Hajdúszoboszlón, Berekfürdőn, valamint  hazánk első és legnagyobb nemzeti parkja, a  Hortobágyi Nemzeti Park, ezek mind potenciális ügyfelek lehetnek ha befektetés céllal vásárolják meg az ingatlant.)A tulajdonosok külföldre költözés miatt válnak meg szeretett otthonuktól. A fizetés tekintetében nagyon rugalmasak és nyitottak különböző finanszírozási módokra is, akár kamatmentes részletfizetés,  minőségi használt autó beszámítás, vagy kis értékű ingatlan is szóba jöhet, bármi amiben fantáziát látnak.Az ingatlant a tulajdonos úgy tervezte, hogy a későbbiekben akár panzió, hotel vagy idősek otthona is kialakítható legyen belőle, (ehhez a tulajdonosnak előzetes tervek állnak a rendelkezésére) így  befektetési céllal is ajánlom az ingatlant, nem csak egy szerető család otthona lehet.További információért forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2018
Erkély:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bundics Anikó Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 70 339 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bundics Anikó Duna House - Szolnok, Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 70 339 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY