Eladó ház Kistarcsa, Rozmaring utca 305 nm
Eladó ház Kistarcsa, Rozmaring utca 305 nm
Eladó ház Kistarcsa, Rozmaring utca 305 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7972847
Referenciaszám: HZ043537
Frissítve: 16 napja

Kistarcsa eladó családi ház 4 szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
980 328 Ft/m²
305 m²
Alapterület
880 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 867 774 Ft
Második évtől
1 184 257 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Különleges ajánlat!Kistarcsán a népszerű Fenyvesliget lakóparkban önálló családi ház eladó!Gondozott, parkosított környezetben fekszik 277m2-es, két szinten, elhelyezkedő gondosan megtervezett és kivitelezett körbejárható ház.Modern, harmónikus enteriőrrel megálmodott otthonban 2 intim lakrész van kialakítva, de kis ráfordítással harmadik is megvalósítható.A nyílászárók  hővédős,tükrös üvegekkel, szúnyoghálóval, elektromos és mechanikus redőnnyel felszerelve.A ház fűtését és meleg víz ellátását kombi gázcirkó kazán, hűtését inverteres klíma biztosítja.Alsó szinten 50m2-es fűtött garázs  található, elektromos kapuval felszerelve.Ezen kívül Itt kapott helyett  még a mosókonyha és a fitness helység is.Kertben tároló,sütögető, napozó és pihenő terasz,amelyekhez a nappaliból közvetlenül jutunk ki.Biztonságunkról kamerás, távfelügyelethez bekötött riasztó gondoskodik.Rezsicsökkentés szempontjából napelemes rendszer kiépíthető, beadott, érvényes engedéllyel rendelkezik a ház.A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Hitel ügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel, díjmentesen. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Erkély:
24,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gácsi Ildikó Mária Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 451 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gácsi Ildikó Mária Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 451 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY