Eladó ház Kistarcsa 180 nm
Eladó ház Kistarcsa 180 nm
Eladó ház Kistarcsa 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7884988
Referenciaszám: H475520
Frissítve: 17 napja

Kistarcsa eladó családi ház 6 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
550 000 Ft/m²
180 m²
Alapterület
1011 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 323 Ft
Második évtől
392 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Kistarcsán, egy saroktelken található, 1980-ban épített, egy kétgenerációs családi ház. A nagyobb ingatlan 137 nm-es, amíg a kisebb 43 nm-es. A két ingatlanban összesen 6 szoba található. Az telek egy igazán csendes utcában található, ahová öröm hazatérni. A telek 1011 nm-es, mely két utcáról is megközelíthető, így garantált az intimitás, ha két család költözik össze. A telken gyümölcsfák sokasága várja az új tulajdonosokat: cseresznye, meggy, körte, barack, szőlő és füge is megtalálható. Az ingatlan két lakrészből áll, egymástól teljen elszeparálva. A nagyobb ingatlanban található helyiségek: -egy igazán kényelmes méretű nappali, ami nagyobb családi összejövetelekre kifejezetten előnyös, hiszen 47 nm-es. - Konyha - Közlekedő - Zuhanyzós fürdőszoba - Külön WC - Szoba - Kamra, ami akár gardróbnak is kiválóan alkalmas - Az emeleten található további két szoba, amik méretei sarokponttól mérve adják ki a jelzett méretet (15 nm és 17 nm) A nappaliból egy teraszajtón keresztül kijutunk egy kényelmes, nagy teraszra, ami közel 40 nm-es!!!! A fűtésről egy gázcirkó gondoskodik, de van lehetőség vegyestüzelésű kazánnal való fűtésre is. A villanyvezetékek felújítása ebben a lakrészben nem történt meg. Az ingatlant van lehetősége a saját ízlésére átalakítani, felújítani, így garantált, hogy teljes mértékben a saját elképzelését tudja megvalósítani. A kisebb ingatlan két éve lett kialakítva, mely belső terei: - Nappali - Étkező - Konyha - Zuhanyzós fürdőszoba - Szoba A bejárat egy 28 nm-es teraszról közelíthető meg, ami a lakáshoz tartozik. A kislakásban a villanyvezetékek rézből vannak. A fűtés villannyal és légkondicionálóval van megoldva, így kijelenthetjük, hogy igazán költséghatékony. Egyéb fontos paraméterek: - a két lakrész víz és villanyelszámolása almérőkkel van megoldva - a nagyobb ingatlan, 40 nm-es terasza alatt, egy pince található, ami egy szerelőaknás garázsnak is használható - szintén a nagyobb ingatlan alatt található egy pince, ami alkalmas lehet kerti szerszámok és egyéb dolgok tárolására - található a telken egy közel 54 nm-es tároló, ami szintén szerelőaknás és alkalmas akár 3 autó parkolására is - mindkét ingatlan masszív alapokra épült Lokáció: Néhány perc autóútra elérhető a 3-as út, M0 autópálya és bevásárlási lehetőségek (Auchan, Lidl, Aldi, Spár, gyógyszertár stb...) Az utca végén található a helyi járat megállója A HÉV megálló egy kényelmes sétára elérhető. Én óriási fantáziát látok ebben az ingatlanban, akár befektetési célnak, vagy akár összekötözőknek, vagy üzleti tevékenységnek. Ön is lát benne fantáziát? Ha igen, keressen bizalommal a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Terasz:
68 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Anita Otthon Centrum - XVI. kerület - Etelköz utca 2-4. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Anita Otthon Centrum - XVI. kerület - Etelköz utca 2-4. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY