Eladó ház Kismaros, Liliom utca 260 nm
Eladó ház Kismaros, Liliom utca 260 nm
Eladó ház Kismaros, Liliom utca 260 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7303958
Referenciaszám: 49-2150
Feltöltve: 16 napja

Kismaros eladó családi ház 6+2 fél szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
326 538 Ft/m²
260 m²
Alapterület
730 m²
Telek
6+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 401 Ft
Második évtől
336 266 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIVÁLÓ LEHETŐSÉG KISMAROSON! AKÁR 3 GENERÁCIÓ SZÁMÁRA, AKÁR TURISZTIKAI CÉLOKRA! Kismaros központjában, mégis csendes helyen, a Liliom utcában vált eladóvá egy 730 m2-es telken épült összesen 260 m2- lakóterű, kétszintes családi ház. A ház a 80-as években épült téglából, a szintek között betonfödém van, a tető jó állapotú, cserépborítású. A nyílászárók részben fém keretesek, részben fából készültek, szimpla üvegezéssel ellátottak. A fűtésről egy gázkazán, valamint egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a hő leadás radiátorokon keresztül történik. A meleg vizet villanybojler állítja elő. A házban a víz, valamint a villanyvezetékek cserélve lettek, illetve a villanyhálózat 3 fázisúra lett bővítve. Az alsó szinten, egy jelenleg is működő, engedéllyel rendelkező, 6 személy elszállásolására alkalmas apartman került kialakításra. Így igény esetén ez a tevékenység folytatható. A földszinti részen továbbá kialakításra került egy külön bejáratú lakótér, ahol helyet kapott egy étkezős konyha, kertkapcsolatos nappali, háló, gardrób, valamint 2 fürdőszoba. Az emelet külön lépcsőházon keresztül megközelíthető, ahol helyet kapott egy tágas nappali, egy 22 m2-es étkezős konyha, kamra, valamint három hálószoba. Minden hálószobához külön fürdőszoba tartozik. Kialakításának köszönhetően, lehetőség van akár mind a három lakrész rövid, vagy hosszú távú bérbeadására, így a befektetni vágyóknak remek választás. Ideális lehet még nagyobb családnak, ahol fontos szempont a központ közelsége, valamint a tágas, jól elkülöníthető élettér.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
kocsibeálló
kamra
gardrób
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vajda Lívia Balla Ingatlan - Vác és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 30 820 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vajda Lívia Balla Ingatlan - Vác és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 30 820 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY