Eladó ház Kiskunlacháza 60 nm
Eladó ház Kiskunlacháza 60 nm
Eladó ház Kiskunlacháza 60 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7943102
Referenciaszám: HZ046455
Frissítve: 16 napja

Kiskunlacháza eladó családi ház 3 szobás: 35,5 millió Ft

35,5 millió Ft
591 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
511 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 103 030 Ft
Második évtől
140 606 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy kellemes és kényelmes otthon KiskunlacházánMindössze 50 méterre a Duna partjától. A ház 60 négyzetméteres, a hozzá tartozó telek pedig közel 511 négyzetméteres, egy gyönyörű előudvarral.Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően ideális választás lehet családok számára. A ház családi háznak van besorolva, így sokkal kevesebb az átírás és az illeték költsége is!A házban minden modern kényelmet megtalál, beleértve a csatornát, gázt, villanyt, valamint fúrt kutat is. A fűtést korszerű cirkórendszer biztosítja, továbbá a padlófűtés is hozzájárul a kellemes hőmérséklethez. Ezek a kényelmi szolgáltatások garantálják a mindennapi élet zavartalan lebonyolítását és a kényelmes életvitelt.A környék csendes és nyugodt, a Duna közelsége pedig lehetőséget teremt a szabadidős tevékenységekre és gyönyörű sétákra a folyóparton. Opcionálisan 25 m2-es stég vásárolható az ingatlanhoz. Ne hagyja ki ezt az alkalmat, és válassza ezt a hangulatos otthont Kiskunlacházán a Dunapart közelében! Ha további információkra vagy a megtekintésre kíváncsi, kérem, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1988
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miszori Gabriella Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 30 514 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miszori Gabriella Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 30 514 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY