Eladó ház Kiskunlacháza 145 nm
Eladó ház Kiskunlacháza 145 nm
Eladó ház Kiskunlacháza 145 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7877340
Referenciaszám: M239507-4485187
Frissítve: 4 napja

Kiskunlacháza eladó családi ház 3+1 fél szobás: 66,9 millió Ft

66,9 millió Ft
461 379 Ft/m²
145 m²
Alapterület
1460 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 194 161 Ft
Második évtől
264 973 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Pest megyében, Kiskunlacháza központi részén egy nettó 145 m2-es családi házat, mely ideális választás minden igényt kielégítő életteret keresőknek. Ez a gyönyörű ingatlan egy különleges helyen található, ahol a város központjának közelsége és a nyugodt környezet harmonikusan egyesül.Minden közművel rendelkezik és a keretben fúrt kút is van.A fűtésről cirkó gondoskodik. A házhoz tartozik egy 65 m2-es pince, amely számos lehetőséget kínál tárolásra vagy akár hobbi tevékenységeknek. Emellett rendelkezik egy háromállásos garázzsal, hogy autóit biztonságban tudhassa. Az ingatlan belső terei is lenyűgözőek. Kényelmes szobák, amelyekben kikapcsolódhat és pihenhet, valamint egy hatalmas nappali és konyha teret kínál a családi és baráti összejövetelekhez. Két fürdőszoba és egy mosókonyha teszi még praktikusabbá az itt élők mindennapjait. Az otthonhoz tartozik egy nagy terasz is, amelyhez a szobákból is megközelíthető. Egy ideális helyszín a szabadban történő pihenéshez, grillezéshez vagy akár kerti partikhoz. Élvezze a friss levegőt és a természet közelségét otthona kényelméből! A környezet csendes és nyugodt, mégis központi elhelyezkedést kínál, így könnyedén elérheti a város minden fontos helyszínét. Az ingatlan egy 2460 m2-es telken található, amely jelenleg gyümölcsfákkal és növényekkel borított. Ha egy olyan ingatlant keres, amely tágas, kényelmes és nyugodt környezetben helyezkedik el, akkor ez az otthon kiváló választás az ön számára. Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem keressen nyugodtan a hét bármely napján! Az OTP Ingatlanpont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelt kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Terjék Nikolett Erzsébet OTP Ingatlanpont Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 941 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Terjék Nikolett Erzsébet OTP Ingatlanpont Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 941 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY