Eladó ház Kisbér 90 nm
Eladó ház Kisbér 90 nm
Eladó ház Kisbér 90 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7984024
Feltöltve: 2 hónapja

Kisbér eladó családi ház 3 szobás: 32,9 millió Ft

32,9 millió Ft
365 556 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1670 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 95 484 Ft
Második évtől
130 308 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KISBÉR város Komárom-Esztergom vármegyében, helyezkedik el a kisbéri járás székhelye. KÖZLEKEDÉS SZEMPONTJÁBÓL KISBÉR közúton Székesfehérvártól 50, Győrtől 36, Tatabányától 35, Komáromtól 26, Pápától 50 km távolságra fekszik. A Budapest és Bécs között húzódó M1-es autópályát pedig a 13-as főúton, Komárom felé haladva 18 km megtétele után érhetjük el. AZ INGATLAN KISBÉR BELVÁROSÁBAN HELYEZKEDIK EL, A FŐ ÚTTAL párhuzamosan ÁTMENŐ FORGALOMTÓL MENTES UTCÁBAN. Az Önálló családi ház per és tehermentes vásárlás után azonnal birtokba vehető. A tégla építésű MAGAS FÖLDSZINTES CSALÁDI HÁZ FELÚJÍTÁSRA ÉS ALAKÍTÁSRA SZORUL. Mérete 90 m2-es a hozzá tartozó TELEK 1670 m2, 26 méter széles utcafronttal rendelkezik. Az egész ház alatt pince található 3 helyiségre osztva az egyik helyiségbe találhatóak a ház fűtését biztosító kazánok( gázkazán és egy vegyestüzelésű) A másik 2 helyiség tároló és borospince rész, valamint helyet kapott még egy kamra is. Az INGATLANBAN A NYÍLÁSZÁRÓK eredeti FA ABLAKOK redőnnyel ellátva. A szobákban szép állapotú eredeti faparketták vannak a többi helyiségek mű padló és mozaiklap burkolatok. A falak festettek. A helyiségek tágasak jól alakítható a szobákból + egy szoba kialakítására van lehetőség. A HÁZ JÓ ELHELYEZKEDÉSE MIATT VILÁGOS. JELLEMZŐI: *lépcsőház + előtér *nappali *főzőfülke *spájz *fürdőszoba(zuhanyzóval) + wc *2 nagyméretű szoba ami jelenleg egymásból nyílik. A villany hálózat 16 A + 380 Ipari áram. A fűtése gázzal történik radiátoros hőleadókkal. Alternatív megoldásnak vegyes tüzelésű kazán is üzembe van. Az ingatlan hűtéséről egy HŰTŐ- FŰTŐ KLÍMA gondoskodik. Az udvar és a kert füvesített örökzöldekkel. Az udvaron kapott helyet egy 20 m2-es garázs ami felújításra szorul. AMENNYIBEN ÉRDEKLI A LEHETŐSÉG HÍVJON A HÉT BÁRMELY NAPJÁN! JÖJJÖN ÉS NÉZZÜK MEGY EGYÜTT! Irányára:32.900.000.Ft Ingatlanazonosító:GyKZs0552 A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSOKKAL ÁLLUNK ÜGYFELEINK RENDELKEZÉSÉRE: *Ingatlanközvetítés *értékbecslés *adásvételi szerződések elkészítése kedvező díjszabással kiváló ügyvédekkel *energetikai tanúsítvány készítése 24 órán belül *teljes körű díjmentes hitelügyintézés *babaváró hitel CSOK és a CSOK + ügyintézése bármelyik hazai pénzintézetnél.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
garázs
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
étkező
kamra
pince
melléképület
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Király Ingatlan Király Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 225 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Király Ingatlan Király Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 225 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY