Eladó ház Kisbér 180 nm
Eladó ház Kisbér 180 nm
Eladó ház Kisbér 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7924098
Referenciaszám: HZ097060-4483981
Frissítve: ma

Kisbér eladó családi ház 6 szobás: 56,5 millió Ft

56,5 millió Ft
313 889 Ft/m²
180 m²
Alapterület
891 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 163 977 Ft
Második évtől
223 781 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretné alkonyatkor a tó felett lenyugvó napot látni?Gyönyörű kilátással a kisbéri tóra, eladásra kínálok egy kétszintes, erkélyes családi házat. Az ingatlan 180 m2 alapterületű, melyben 6 szoba, konyha étkezővel, háztartási helyiség, 2 fürdőszoba külön wc-vel, garázs, kazánház és egyéb közlekedő helyiségek találhatók. Minden szoba laminált padlóval ellátott, a többi helyiség járólappal. A szobák belülről szigetelve. Az ablakok borovi fenyőből készültek, dupla üvegezéssel, a bejárati ajtó fém biztonsági ajtó. Az otthon melegéről gázkazán és egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A kazánház és a garázs közvetlenül a házból vagy az udvarról is megközelíthető. Tetőszerkezete jó állapotú, palafedésű. Minden helyiség tágas, világos. A felső szinten könnyen kialakítható egy külön konyha, mivel az egyik helyiségben a vizesblokk korábban kialakításra került. Így a családi ház két generáció együttélésére is kitűnően alkalmas.Az alsó szinten található egy, az udvarról közvetlen bejárattal rendelkező szoba, amely akár üzlet kialakítására is alkalmas. A Mini Magyarország Makettpark,valamint a tó közelsége miatt fagyizó, kávézó, ajándékbolt vagy akár szépségszalon üzemeltetésére is kitűnő lehetőséget nyújt.A 891 m2 területű, szép, rendezett lépcsőzetesen emelkedő udvaron rengetek virág, gyümölcsfa található.Jó szívvel ajánlom nagycsaládosoknak, összeköltözőknek.Amennyiben CSOK- vagy hitelre van szüksége, irodánkban díjmentesen tudunk segíteni a teljes körű ügyintézésben is.Hívjon, az ingatlan rugalmas időpontokban megtekinthető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1976
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Poscher Máté Duna House Mór Az iroda összes hirdetése
+36 30 267 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Poscher Máté Duna House Mór Az iroda összes hirdetése
+36 30 267 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY