Eladó ház Keszthely 230 nm
Eladó ház Keszthely 230 nm
Eladó ház Keszthely 230 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7930883
Frissítve: 4 hónapja

Keszthely eladó családi ház 5 szobás: 94,8 millió Ft

94,8 millió Ft
412 174 Ft/m²
230 m²
Alapterület
1360 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 134 Ft
Második évtől
375 477 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Legfrissebb kínálatunk a piacon, jó helyen, jó árban!!! Két ingatlan egy árban, első tulajdonostól! Ide valóban csak költözni kell!!! Statikailag, szerkezetileg jó állapotú, 3 szintes, 2 generációs családi ház + az udvarban egy külön apartmanház!!! Itt jövedelmeztetheti is ingatlanát, amely jelenleg is folyamatban van! A főépület: Magasföldszinti lakrész: amely 70 m2-es helyiségei: előszoba, nappali étkezővel, közlekedő folyosó, 2 hálószoba, konyha, spejz, fürdőszoba káddal és külön helyiségben a wc. A nappaliból egy 12 m2-es télikertben léphetünk. Itt pár hónapja újra festették, újra burkolták a nappalit és a mellékhelyiséget valamint a szélfogót! A konyhában a burkolatok cseréje történt meg, valamint új gépészetet kapott! A maradék régebbi nyílászárókat kicserélték műanyagra, amelyre szúnyoghálókat is felszereltek! Tetőtér: amely 50 m2-es helyiségei: nappali, 2 hálószoba mindegyikből egy 2 m2-es erkély, étkező konyhával, fürdőszoba tusolóval és wc-vel. Lépcsőházból külön bejáratról közelítjük meg mindkét lakrészt, de a két szint egymásból is megközelíthető! A szuterén: amely 100 m2-es helyiségei aknás garázs, pince, műhely, tusoló, kézmosó, szoba, kazánház. 1985-ben épült ingatlan, pár éve részleges felújításon esett át: - tető teljes cseréje - nyílászárók műanyagra lettek cserélve, redőnnyel felszerelve a lépcsőház kivételével. - külső hőszigetelés, színezés. - az autó fedett beálló tetőcseréje is megtörtént pár hónapja! A hő leadását gázcirkó kazán radiátorokon keresztül, valamint hűtő-fűtő klíma biztosítja. A részben térkövezett udvarba elektromos kapun keresztül juthatunk be. Található még egy 40 m2-es téglaház az udvarban. Helyiségei: 10 m2–es fedett terasz, nappali étkezővel, konyha, fürdőszoba káddal és wc-vel. a tetőtérben egy szoba lett kialakítva. Külső szigeteléssel ellátott, illetve a gázcsonk is bevezetve. Az 1360 m2-es telken több érlelő gyümölcsfa: szilva, alma, körte, cseresznye, meggy, barack, van szőlő, málnabokor valamint konyhakert is található. Fedett autóbeálló, fúrtkút és egy hangulatos filagória is helyet kapott a karbantartott telken! A közelben buszmegálló kb.150 m, valamint vendéglők, élelmiszer és vegyi kereskedés található. Ha felkeltette érdeklődését, további információkkal, további fotókkal kapcsolatban várom jelentkezését! Ezen nincs mit gondolkodni!!! Hívjon……… most!!! TELJES KÖRŰ DÍJMENTES BANK-SEMLEGES HITEL TANÁCSADÁSBAN, HITELÜGYINTÉZÉSBEN IS SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK! Hitelügyintéző csapatunk legfőbb célja, hogy támogassa Önt a jelzáloghitelek és lakáshitelek továbbá az igényelhető állami támogatások megszerzésében, valamint energetikai tanúsítvány elkészítésében is közreműködünk! Az adatok kizárólag megbízóink által rendelkezésünkre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalunk felelősséget. Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartjuk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
télikert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
erkély
terasz
pince
műhely
bútorozott
beépített konyhabútor
vízórás
hőszigetelt
klíma
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY