Eladó ház Keszthely 104 nm
Eladó ház Keszthely 104 nm
Eladó ház Keszthely 104 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7885073
Referenciaszám: 162479
Frissítve: 16 napja

Keszthely eladó családi ház 3 szobás: 98 millió Ft

98 millió Ft
942 308 Ft/m²
104 m²
Alapterület
300 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 421 Ft
Második évtől
388 151 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Legyen az első lakója egy mini lakóparki, ÚJÉPÍTÉSŰ, ikerház jellegű családi háznak Keszthely frekventált részén, a Festetics-kastély közelében, egy csendes utcában a hozzá tartozó ~300 m²-es telekrésszel. 

 Tágas belső terek és terasz teszik egyedivé és különlegessé az ingatlant. A beruházó több éves szakmai múlttal rendelkezik, több átadott épülettel és ugyanennyi elégedett ügyféllel. Várható átadás: 2024 év!

 Az ingatlan a kor előírásainak megfelelően minőségi anyagokból és magas műszaki tartalommal épül. Az épület tartófalai 30-as Porotherm téglából, a homlokzat kívülről 15 cm-es EPS szigetelőrendszerrel és nemes vakolattal, míg a belső falak 10 és 25 cm-es válaszfaltéglákból készülnek. Aljzaton 10 cm-es lépésálló szigeteléssel, míg a tetőszerkezet 20 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel. A külső ajtók, ablakok UV stabil műanyag 70/80/85 mm-es profilvastagságú 3 rétegű Argon gáz töltésű hőszigetelt üvegezéssel, míg a belső ajtók fa tok és dekor ajtólappal kerülnek beépítésre. Tető héjazat Azzuro égetett kerámia tetőcserépből. 

Az energiatakarékos modern épület teljes fűtésrendszer kiépítése saját termosztátos vezérléssel, 9 kW elektromos kazánnal. Emeleten központi kazánról radiátoros, hűtőközeges, elektromos radiátorral, a fürdőszobában csőradiátorral. Földszinten teljes területen hűtőközeges aluminium betétes műanyagcsöves padlófűtéssel központi kazánról. Tetőszerkezetre kb. 3,5 KW-os napelem rendszerserül.

 A nettó 104 m²-es, belső szintes házak csak a garázsoknál érnek össze, kertjük egymástól leválasztva, elszeparálva, ezzel is biztosítva a lakók zavartalan nyugalmát. A kiváló tervezésnek köszönhetően praktikus, szeparált és kényelmes otthona lehet. A garázs alapterülete: 16 m². Az ár tartalmazza a teljes körű műszaki és gépészeti kivitelezést a kerítéssel és a tereprendezéssel együtt. Az ár NEM tartalmazza a padló és falburkolatokat, a szanitereket! Emelt szerkezetkész ár: 98 000 000 Ft. A kivitelező vállalja a kulcsrakész átadást is, amely külön megállapodás részét képezi! Részletes műszaki leírásért kérem keressen! Ha az alaprajzok és a fotók alapján úgy ítéli meg, hogy személyesen is megtekintené a házat vagy bármely kérdés felmerül az ingatlannal kapcsolatban keressen bizalommal! 
Tel: 70-263-5362 
Tokaji Tibor

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
C
amerikai konyha
gardrób
terasz
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tokaji Tibor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 263 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tokaji Tibor Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 263 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY