Eladó ház Kerepes 102 nm
Eladó ház Kerepes 102 nm
Eladó ház Kerepes 102 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8004608
Referenciaszám: 43282
Frissítve: 16 napja

Kerepes eladó családi ház 4 szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
1 029 412 Ft/m²
102 m²
Alapterület
895 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 304 737 Ft
Második évtől
415 876 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CasaNetWork Gödöllő Ingatlaniroda kínálatában eladó családi ház Kerepes legszebb részén Körpanorámás 105m2 –es könnyűszerkezetes ház a Panoráma lakópark legszebb helyén épült 2022-ben. Az ingatlan jellemzői: - az új földszintes házban az amerikai konyhás nappalin kívül három szoba és fürdőszoba található, - a nappaliból a fedett nagy teraszra jutunk onnan pedig a szépen ápolt füves kertbe mehetünk, - a ház Dél - Nyugati fekvésű, ezért a hátsó teraszt körbe süt a nap, - a konyha teljesen felszerelve, beépített mosogatógéppel, hűtővel, szárító-mosógéppel ellátott. - az otthon melegéről az okos villanykazán, mely rádióhullámos hordozható termosztáttal szabályozható, gondoskodik a fűtés rendszer az összes helységben padlófűtéses, - az alacsony rezsi (10.000,-Ft/hó) a szaldó elszámolású napelemes megoldásnak köszönhető, - külső kameraállásoknak és belső mozgásérzékelőknek, valamint a TV-nek is a vezeték kiépítve. - nyáron a kellemes hőmérsékletet a jó hőszigetelésű falazat biztosítja. Split klíma (2 db) előkészítése megtörtént - parkolási lehetőség a kialakítandó kocsibeállóban van,  - a szép  nagy kertben, ahol 9 db fiatal gyümölcsfa és egy fa melléképület is van, jól esik a munka után a pihenés. -  gyönyörű zöld övezet 10 percre a hév gyalog, 6 perc busz. Óvoda iskola közelben, Várom jelentkezését, tekintsük meg együtt, biztos bele fog szeretni! Ingyenes hitel tanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére! CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Győző CasaNetWork Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 20 432 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Győző CasaNetWork Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 20 432 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY