Eladó ház Kehidakustány 323 nm
Eladó ház Kehidakustány 323 nm
Eladó ház Kehidakustány 323 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7882984
Referenciaszám: H475458
Frissítve: 17 napja

Kehidakustány eladó családi ház 12 szobás: 167,9 millió Ft

167,9 millió Ft
519 814 Ft/m²
323 m²
Alapterület
710 m²
Telek
12 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 487 289 Ft
Második évtől
665 006 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag az Otthon Centrum kínálatában. Kehidakustány erdő melletti, kedvelt, csendes utcájában található ez a tetszetős, nagy méretű, praktikus kialakítású családi ház. A kompakt otthonban 3 különálló 2 szintes lakás vagy 6 teljes apartman lett kialakítva. ( 1 még 90% készültségű) Minden lakás több hálószobával, konyha- étkező- nappalival és 2 fürdőszobával rendelkezik. Saját, külön bejárat és terasz tartozik hozzájuk. Az ingatlan 2012 évben épült, téglából, beton cserép fedéssel. Dupla hőszigetelés került a födémbe és a tető alá. Minden közművel rendelkezik: A villany 3× 32 Amper, ipari áram, H tarifás szekrénnyel, napelem telepítési lehetőséggel. A vízellátás 95% át az udvari ásott kút adja. Megkönnyítve a kerti öntözést is. A fűtést 3 gázórával külön gázkazánok biztosítják. Padlófűtés és hőleadók is vannak beépítve. Többgenerációs kedvezmény igénybe vehető rá. Az egyedi cserépkályha és további míves kályha nem csak a téli esték hangulatát fokozza hanem jelentős meleget is adnak. Klíma berendezés 3.5 kW üzemel. Tetőtér szigetelése most készült el s a fa hőszigetelt nyílászárók, spaletták felújítása is. Az ingatlan folyamatosan karbantartott. Amellett hogy családi otthonként szolgál , szálláskiadásként is hasznosul. Télen- nyáron jelentős a visszajáró Vendégek száma. A házat 710 m2 ideális méretű, gondozott kert veszi körül. Gyönyörű sok sok örökzölddel mely télen is mutatósabbá teszi az amúgy is szép díszkertet. 6 éven át volt " Kehidakustány legvirágosabb kertje " címet viselő, elnyerő udvara. A kertben boltíves pince, tároló és 36 m2 szeparált, hangulatos, fedett, 2 oldalról üvegezett terasz is található. Az udvarban 5 gépkocsinak van parkolási lehetőség, a ház előtt további 4- 6 parkolhat. Részletesebben a 3 lakásról: Egymás mögött, eltolt főfallal , jól elkülönülten helyezkednek el. Mindegyik 2 szintes. Mindegyikhez földszinti és emeleti bejárat is készült. Ezért 6 apartmanként is funkcionál szükség szerint. Az utcafronti lakás 113 m2. 4 szobával, 2 fürdőszobával, nappali- konyha- étkezővel rendelkezik. A középső lakás 114 m2. 6 szobás, 2 fürdőszobás, nappali- konyha- étkezővel lett megépítve. ( cserépkályha itt található). A hátsó hangulatos lakás 95 m2 alapterületű. 45-45 m2. Alul nappali- konyha- étkezőt találunk, tágas fürdőszobával. ( most átalakítás nélkül itt van a Vendégház wellness részlege, szaunával, jakuzzival ) Fent előszobát, 2 szobát fürdőt, konyhát létesítettek. Ez mögött van a méretes terasz.( mindháromhoz tartozik kiépített terasz) Az ingatlan együttes saját részre épült, minőségi anyagokból, gondos tervezést követően. Lelkiismeretesen karbantartott, gondozott kerttel. Több család együttélésére kiválóan alkalmas ez a hangulatos, szeretett ház. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Terasz:
36 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weinhoffer Ágota Otthon Centrum - Zalaszentgrót Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY