Eladó ház Kecskemét 96 nm
Eladó ház Kecskemét 96 nm
Eladó ház Kecskemét 96 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8095088
Referenciaszám: HZ058206
Feltöltve: 9 napja

Kecskemét eladó családi ház 4 szobás: 39 millió Ft

39 millió Ft
406 250 Ft/m²
96 m²
Alapterület
1440 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 113 188 Ft
Második évtől
154 468 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kecskeméten a Törekvés lakótelepen eladó egy nappali + 3 szobás, felújítandó ingatlan.Az ingatlan 96 nm-es,  1 440 nm-es telken.  Az évek alatt szigetelve lett kivülről a ház és a födém is. A nyilászárokat müanyagra cserélték. A ház felújításra szorul, így remek lehetőséget nyújt az új tulajdonosnak, hogy a saját ízlésére formálja. A 96 nm alapterületű épület jelenlegi elrendezése funkcionális, de szabadon alakítható, hogy megfeleljen az új lakók minden igényének.A fűtésről gáz cirkó és egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, így a hidegebb hónapokban is garantált a kellemes, meleg otthon. A 1440 nm-es telek bőven kínál lehetőséget a kertészkedéshez, szabadtéri programokhoz, vagy akár egy kerti sütögetéshez is, ahol a barátok és család együtt tölthetik az időt.Az ingatlan Kecskemét kedvelt részén helyezkedik el, így mindennapi szükségletei könnyen és gyorsan elérhetőek. Kiváló választás azok számára, akik a város nyüzsgése mellett egy csendes, nyugodt otthonra vágyak azonnal.Bár a ház felújításra szorul, ez egyben nagyszerű lehetőséget is jelent, hogy egy teljesen egyedi otthont alakíthassanak ki a jövőbeni tulajdonosok. Nem szabad elfelejteni, hogy az ingatlan jelentős méretű telekkel rendelkezik.Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a különleges ajánlat és szeretne egy saját ízlésére szabott otthonra szert tenni Kecskemét egyik legkedveltebb részén, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Várjuk, hogy bemutathassuk Önnek ezt az egyedülálló lehetőséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Járdi Zita Duna House - Kecskemét, Dobó krt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 381 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Járdi Zita Duna House - Kecskemét, Dobó krt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 381 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY