Eladó ház Kecskemét 356 nm
Eladó ház Kecskemét 356 nm
Eladó ház Kecskemét 356 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8068713
Referenciaszám: HZ021660-4346406
Frissítve: 5 napja

Kecskemét eladó családi ház 9 szobás: 210 millió Ft

210 millió Ft
589 888 Ft/m²
356 m²
Alapterület
367 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 609 474 Ft
Második évtől
831 752 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** Eladó többfunkciós családi ház! *** Megvételre kínálok Kecskemét FREKVENTÁLT utcájában egy 357 négyzetméteres, 9 szobás családi házat. A 367 négyzetméteres SAROKTELKEN álló 3 szintes ingatlan 1995-ben épült MAGAS minőségben Farkas Gábor építészmérnök tervei alapján. Az ingatlan fűtéséről Panasonic HŐSZIVATTYÚ gondoskodik padlófűtéssel, radiátorokkal. A 7 KW NAPELEMNEK köszönhetően a rezsiköltség minimális. Hűtése 5 db Midea klíma beltéri egységgel megoldott. A H tarifa igénylése folyamatban van. A TÁGAS nappali ÉKEKÉNT egy kandalló is kiépítésre került. Az ház külső nyílászárói műanyagból készültek, redőnyökkel ellátottak, belső nyílászárói GYÖNYÖRŰ fa nyílászárók ÓLOMÜVEG berakásokkal. A gépkocsik parkolása dupla zárt autóbeállóban megoldott. Az ingatlan biztonságáról riasztó rendszer gondoskodik kivonuló szolgálattal. A ház kertje teljesen INTIM és PARKOSÍTOTT. Az ingatlanban rengeteg lehetőség rejlik, jelenleg lakóingatlanként és magán egészségügyi intézményként funkcionál. Kialakításának köszönhetően, az ingatlan SZEPARÁLHATÓ, igény esetén könnyedén több lakás KIALAKÍTHATÓ. Ajánlom nagyobb családoknak, befektetőknek, ingatlan fejlesztőknek egyaránt. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, valamint további információra van szüksége, várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes
bútorozott
alacsony közös költség
riasztó
kaputelefon
klíma
kandalló
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Veszprém DH Veszprém DH Az iroda összes hirdetése
+36 20 237 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Veszprém DH Veszprém DH Az iroda összes hirdetése
+36 20 237 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY