Eladó ház Kecskemét 240 nm
Eladó ház Kecskemét 240 nm
Eladó ház Kecskemét 240 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7930831
Referenciaszám: HZ099333
Frissítve: 1 napja

Kecskemét eladó családi ház 4 szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
370 833 Ft/m²
240 m²
Alapterület
534 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 258 301 Ft
Második évtől
352 505 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kecskemét BELVÁROSÁBAN, az egyik legfrekventáltabb helyen, 534 nm-es telken  ELADÓ egy  NAGYPOLGÁRI HÁZ! A HÁZ A KORÁBBI JÓLÉTRŐL árulkodik. Hatalmas szobáival, több mint 3 méteres belmagasságával, most is lenyűgöző hatással van az oda érkezőre. Az ingatlant korábban 3 lakóegységre osztották el, emiatt  3-3 közüzemi mérőórával rendelkezik. Jelen állapotában viszont a terek szervesen kapcsolódnak egymáshoz, az L ALAKÚ ÉPÜLET körbejárható. Az épület egy hangulatos, DK-i tájolású teraszt fog közre. Összközműves a ház, a gázfűtésen kívül 3 szép, működő cserépkályha is be van építve. A szobák faparkettás burkolata egy felcsiszolással, felületi kezeléssel akár újjá is varázsolható. A ház alatt hangulatos,- a régi korok emlékét idéző boltíves pince van.Egy udvari melléképület is rendelkezésre áll, ami többféle hasznosításra is alkalmas lehet! Azoknak a vevőimnek ajánlom, akiknek a városközpont alapvető fontosságú! Vállalkozási célra, ügyvédi irodának, orvosi rendelőnek, könyvelői irodának is kiválóan alkalmas. Ha  családi házként, - lakóingatlanként szeretné továbbra is hasznosítani, - akkor kiváló helyen, kívül-belül egy impozáns épületté tudja Ön alakítani ezt a nem mindennapi ingatlant! 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Medovarszki Judit Duna House - Kecskemét, Dobó krt. Az iroda összes hirdetése
+36 70 884 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Medovarszki Judit Duna House - Kecskemét, Dobó krt. Az iroda összes hirdetése
+36 70 884 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY