Eladó ház Kecskemét 110 nm
Eladó ház Kecskemét 110 nm
Eladó ház Kecskemét 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7910665
Referenciaszám: HZ074887
Frissítve: 17 napja

Kecskemét eladó családi ház 5 szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
862 727 Ft/m²
110 m²
Alapterület
719 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 424 Ft
Második évtől
375 873 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÚJABB ÉPÍTÉSŰ NAPPALI+4 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ GARÁZZSALEladó Kecskemét kertvárosi övezetében  egy 110 m2-es hasznos alapterületű ÚJABB TÉGLA  ÉPÍTÉSŰ  családi ház, 22 m2-es garázzsal, fedett terasszal és parkosított, rendezett udvarral.Az átgondolt elrendezésű amerikai konyhás nappalival-étkezővel, négy szobával, egy fürdőszobával, egy külön nyíló WC-helyiséggel, egy közlekedővel, egy háztartási helyiséggel, egy kamrával és egy terasszal rendelkezik.A tervezésnél szempont volt, hogy a közösségi tér teljesen leszeparálható legyen a szobáktól.Tájolása és a sok ablak miatt egész nap természetes fény árad be a szobákba.Az otthon melegvíz-ellátásáról és a fűtésről kombi gáz-cirkó kazán gondoskodik, padlófűtéses hőleadással.A külső műanyag nyílászárók 3 rétegű üveggel ellátottak, a belsők kiváló minőségű fa szerkezetű ajtók. A családi ház minden helyisége igényes kivitelezésű, minőségi alapanyagokkal. A megfelelő hőmérsékletről légkondicionáló gondoskodik. A közművek közül a villany -, a városi víz- és gáz-ellátás a telken belül kiépített, a városrészen a szennyvíz-elvezetés kiépített aknával megoldott. A ház folytatásában egy 22 m2 nagyságú garázs található, mely a házból közvetlenül is megközelíthető. Az udvar részben térkövezett, részben parkosított, a növényzet gondozását öntözőrendszer biztosítja.Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, pár perces autóúttal a város infrastruktúrája - többféle bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, élelmiszerbolt, egészségügyi rendelő, benzinkút - elérhető. A tömegközlekedés megoldott. A 2018-ban épült ingatlan a város folyamatosan bővülő részén, új építésű családi házak szomszédságában, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik elKifejezetten ajánlom nagy családosoknak.Eladás és vétel teljeskörű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása – minden egy helyen az Ön kényelméért.Teljeskörű és díjmentes hitel-ügyintézésben és a legjobb konstrukció kiválasztásában is segítünk, a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban, bank függetlenül.Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2018
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Romfa Anikó Duna House - Kecskemét, Dobó krt. Az iroda összes hirdetése
+36 70 337 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Romfa Anikó Duna House - Kecskemét, Dobó krt. Az iroda összes hirdetése
+36 70 337 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY