Eladó ház Kecskemét 132 nm
Eladó ház Kecskemét 132 nm
Eladó ház Kecskemét 132 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7566086
Referenciaszám: HZ039209
Feltöltve: 17 napja

Kecskemét eladó családi ház 4 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
681 061 Ft/m²
132 m²
Alapterület
548 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!!!!Kecskemét talán legkedveltebb városrészében, a Vacsiközben kínálok eladásra egy 1995-ben újjáépített, és azóta is folyamatosan karbantartott, és modernizált 2 szintes, igényes családi házat.A városhoz közel eső, mondhatni forgalommentes zsákutcában elhelyezkedő 548 m2-es területen levő 132 m2-lakóterű családi ház rendkívül jó elosztású. Az udvarban található egy kb. 30 m2-es dupla garázs, és egy mindennel felszerelt 17 m2-es nyári konyha is.A családi ház földszintjén helyezkedik el az impozáns méretű (42 m2-es) nappali-étkező, egy kényelmes méretű, gépesített konyha, egy kamra, egy önálló toalett, és egy tágas, épített tusolós fürdőszoba, melyben a gáz (cirkó) fűtési rendszer is helyet kapott.A nappaliból egy kényelmes lépcsőn jutunk fel az emeleti közlekedő folyosóra, melyből 2 normál méretű szoba, egy hatalmas (23 m2-es), akár ketté osztható szoba, és egy szintén tágas fürdőkádas, toalettel ellátott fürdőszoba is nyílik.A ház hűtéséről hűtő-fűtő klímaberendezések gondoskodnak. Az ingatlant igényes burkolatok, szaniterek, tágas terek, és alacsony fenntartási költségek jellemzik. A terület teljes közművel(víz-villany-gáz-csatorna) + fúrott kúttal rendelkezik. Forduljon hozzám bizalommal, amennyiben felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőség, ha eladó ingatlana van, illetve HITEL+ CSOK ügyintézésre van szüksége!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Gyula Duna House - Kecskemét, Arany János utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 776 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Gyula Duna House - Kecskemét, Arany János utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 776 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY