Eladó ház Kecskemét, Irsai Olivér utca 92 nm
Eladó ház Kecskemét, Irsai Olivér utca 92 nm
Eladó ház Kecskemét, Irsai Olivér utca 92 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 6846946
Referenciaszám: 2870_1214
Feltöltve: 16 napja

Kecskemét eladó családi ház 4 szobás: 62,5 millió Ft

62,5 millió Ft
679 348 Ft/m²
92 m²
Alapterület
600 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 181 391 Ft
Második évtől
247 545 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Költözzön Ön is az Irsai Lakóparkba!  A Dream-Home Irsai Lakópark egy már szépen kiépült, új házakkal beépített területen található, így megspórolja azt a néhány évet amellyel egy új lakópark kialakításakor számolni kell. Házaink olyan Zöld Otthonok, melyeket úgy terveztük, hogy minimális rezsi költségből fenntarthatóak legyenek, napelemmel és igény esetén hőszivattyúval is ellátjuk. Élvezze a kialakult környezet előnyeit, kösse le új házát még ma!  Modern CSOK képes 106 nm-es ház eladó!  A Dream-Home “Energo Plus” 106,8 nm-es, gazdaságos, modern, 3 gyerekes CSOK-ra alkalmas ház 600 nm telken várja első tulajdonosát!  Ez egy szuper energiatakarékos ház, amely lakóinak funkcionális kényelmet biztosít. A kocka forma divatos fa részletekkel megspékelve melegebbé teszik a külső megjelenést, hangulatos varázst adva neki. Az ergonómia elve szerint, a mindennapi kényelemmel párhuzamosan tervezett belső tér a legigényesebb vásárlók elvárásainak is képes megfelelni. A ház bruttó 106,8 nm melyhez egy 15 nm-es fedetlen terasz is tartozik. A nappali + 3 hálós otthonhoz egy a 2023-as energetikai szabványoknak megfelelő 3 kw-os napelem is tartozik, mely benne foglaltatik a ház árában! A házat ajánljuk családosoknak, hiszen itt minden az Állam adta kedvezményt, lehetőséget kihasználhatnak!  KIZÁRÓLAG NÁLUNK! – 3 gyerekes CSOK 10+15 Millió Ft + 10 Millió Ft BABAVÁRÓ hitel is IGÉNYELHETŐ HOZZÁ! Az ár tartalmazza a teljes ház árát kulcsra kész állapotban, belül burkolatokkal, szaniterekkel, a napelemeket melyek a 2023-as energetikai szabványnak megfelelnek. illetve tartalmazza a telek árát is!  Az ár nem tartalmazza a konyhabútor árát!  Használja ki Ön is a CSOK és a Babaváró hitel nyújtotta lehetőségeket! Keressen ingyenes tanácsadásért hogy megtudjuk pontosan milyen lehetőségei vannak az otthon teremtésre!  Ha a neten nem találja álmai otthonát, ne aggódjon, mi megtaláljuk Önnek! Amennyiben finanszírozásra is szüksége van a vásárláshoz, vagy ÁLLAMI TÁMOGATÁST is szeretne kapni, esetleg CSOK-ot vagy BABAVÁRÓ-t igényelne, ne aggódjon, BANKCENTRUMUNK 30 bank ajánlatából kiválasztja Önnek a LEGJOBB megoldást! Ami megoldható azt mi megoldjuk!  Ház mérete:bruttó 106,8 nm + 15 nm fedetlen terasz Szobák száma: Nappali + 3 háló Telek: 600 nm (Irodai azonosító: KMUG1097)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
kert
terasz
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lévay Gergely Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 319 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lévay Gergely Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 319 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY