Eladó ház Kecskemét, Úrihegy 54 nm
Eladó ház Kecskemét, Úrihegy 54 nm
Eladó ház Kecskemét, Úrihegy 54 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7980911
Referenciaszám: 206100398
Frissítve: 16 napja

Kecskemét eladó családi ház 1+1 fél szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
461 111 Ft/m²
54 m²
Alapterület
1100 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 266 Ft
Második évtől
98 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kecskeméten Úrihegyben, Hetényegyháza központjához pár percre, buszmegállóhoz, főúthoz kb.800m-re, teljesen lakott környezetben, szépen parkosított telken, karbantartott 54nm-es, 1,5szobás, szigetelt kis tanya, melléképületekkel, garázzsal, pincével, egyéb épületekkel eladó. Az ingatlan egy helyrajzi számon van egy másik telekkel, de  teljesen leválasztott a szomszédtól.  Kifüggesztéses, (osztatlan közös), így az ügyintézés kicsit hosszabb időt vesz igénybe. -villany, -fúrt kút, -gáz, -szigetelt, -műanyag nyílászárók, -kicsi rezsi ,  -csendes környezet, jó szomszédok  Irányár:24,9M;  érd: 0630/9594-299;  Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon, egyeztetés után megtekinthető. Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni! További kínálatunkat tekintse meg az ablakingatlan weboldalán. Az ingatlan adatai megbízónktól kapott információk alapján lettek rögzítve, értük felelősséget nem tudunk vállalni! További kínálatunkat tekintse meg az ablakingatlan weboldalán.   Irodánk szolgáltatásai: - energetikai tanúsítvány készítés, - Teljes körű ügyintézés ingatlanok adás-vételéhez - Kedvezményes ügyvédi költség, - ingyenes hitel ügyintézés és biztosítási tanácsadás. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére. Amennyiben további kérdése van, kérem hívjon!  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
összkomfortos
garázs
bútorozott
vízórás
hőszigetelt
akadálymentesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szatmári Tünde Ablak Ingatlanközvetítő Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szatmári Tünde Ablak Ingatlanközvetítő Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY