Eladó ház Kazincbarcika 116 nm
Eladó ház Kazincbarcika 116 nm
Eladó ház Kazincbarcika 116 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7956507
Referenciaszám: 166922
Feltöltve: 3 hónapja

Kazincbarcika eladó családi ház 4+1 fél szobás: 69,99 millió Ft

69,99 millió Ft
603 362 Ft/m²
116 m²
Alapterület
160 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 203 129 Ft
Második évtől
277 211 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az eladó Kazincbarcikán található családi ház jellemzői: - az ingatlan a város egyik kedvelt újépítésű negyedében helyezkedik el, kedves lakóközösség és rendezett utcakép jellemzi a környéket - ideális otthon családoknak, valamint családot alapító fiatal pároknak, kelet-nyugati napfényes fekvéssel  - a phoroterm tégla építésű, szilárd alapzatú, két szinttel rendelkező ingatlan kis telekmérettel kellemes pihenőkerttel rendelkezik - az ingatlan földszintjén található egy közlekedő. A közlekedőből elérhető az étkezővel össze kötött konyha, egy nappali terasz kapcsolattal, fürdő, lépcsőház, valamint egy kisebb méretű szoba. Az épület emeletén található egy közlekekedő, a közlekedőből elérhető három szoba és egy fürdő. A legkisebb szobához loggia tartozik.  Az épület mellet található egy saját garázs a közös udvaron. A területen három családi ház található, tulajdoni lapon lakás besorolássl. Mindhárom épülethez tartozik saját kert, de a közlekedő részek közös tulajdont képeznek. - a családi ház tetőszerkezete kifogástalan állapotú, cserép fedi, 10 KWh-os  nepelem rendszerrel látták el - az ingatlan használatba vételi engedélye 2018-as, műszaki és esztétikai oldalról egyaránt kifogástalan és magas minőségű - a földszinten a kisebb méretű szoba laminált parkettával-, az összes többi helyiség járólappal burkolt. Az emeleten a fürdő és a közlekedő hidegburkolattal, a szobák laminált parkettával burkoltak - nyílászárói a mai kornak megfelelő több rétegű üvegezéssel bíró műanyag nyílászárók - a ház kellemes hőtartásáról egy kondenzációs kazán-, három inverteres hűtő-fűtő klíma-, és egy látványkandalló gondoskodik. Az ingatlan teljes területén padlófűtés dolgozik össze a kondenzációs kazánnal - a 160 m2-es saját telek hátsó részén található egy kellemes méretű pihenőkert, nagy méretű fedett terasszal, grill parkkal - a közös udvarrész és az előkert térkövezett, parkosított, örökzöld és évelő növényekkel telepített, az egész terület igényesen körbekerített, elektromos kapukkal ellátott - csendes, nyugodt környék, Kazincbarcika belvárosa mindössze 10 perc alatt akár gyalog is elérhető - autóval a 26-os számú főút 1 perc, az M260-as gyorsforgalmi út 5 perc - a tömegközlekedés szintén pár perces sétával elérhető Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó kazincbarcikai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #163875 Az Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2018
Erkély:
5 m²
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
belsőkert
amerikai konyha
étkező
gardrób
erkély
terasz
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
kandalló
parkettás
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pozsgai Márk Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 660 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pozsgai Márk Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 660 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY