Eladó ház Kazincbarcika 218 nm
Eladó ház Kazincbarcika 218 nm
Eladó ház Kazincbarcika 218 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7899897
Referenciaszám: M250611-4505639
Frissítve: 12 napja

Kazincbarcika eladó családi ház 5+1 fél szobás: 64,99 millió Ft

64,99 millió Ft
298 119 Ft/m²
218 m²
Alapterület
836 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 618 Ft
Második évtől
257 408 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kazincbarcika Rózsautca, eladó egy 5+fél szoba, 218 m2-es, tetőtér beépített, családi ház, 837 m2 telken a belvároshoz egy karnyújtásnyira. A családi ház 2000-ben épült minőségi anyagok felhasználásával, gépészetileg, villany és vízhálózatilag a mai kor elvárásai szerint. A bejárati ajtó biztonsági zárral ellátott műanyag, a külső nyílászárók a földszinten hőszigetelt üvegezésű műanyagok, míg a tetőtérben hőszigetelt üvegezésű fa szerkezetűek. Az épület 10cm nikecel szigetelést kapott. A beltéri ajtók fából készültek. Az otthon melegéről és meleg víz ellátásáról egy kombi gáz kazán gondoskodik lapradiátorokon keresztül, valamint a nappaliban egy kandalló biztosítja a meghitt meleget. A földszinti lakótér teljes egészében járólappal burkolt, míg a tetőtéri szobák laminált parkettával,. A konyhaszekrény a Zanussi főzőlappal és sütővel,és a Whirlpool páraelszívóval a vételár részét képezi. A szobák különállóak, saját bejárattal rendelkeznek. A nappaliból nyílik egy 25 m2-es terasz, mely felé kézzel kihajtható árnyékolót szereltek. Innen tárul elénk a növényekkel rendezett kert is. A családi fészket hangos riasztó, füst és tűzjelző, továbbá kül és beltéri kamerarendszer teszi biztonságosabbá. Az épület részben alápincézett, ahol helyett kapott a kazán és a tágas pincerészben mosókonyha is kialakításra került, mely a lakrészből megközelíthető. Az udvaron található egy 35 m2-es két kocsibeállós tégla szerkezetű garázs, továbbá egy kis fa filagória, és grillezésre alkalmas terület. Kulturált a lakóközösség. Busz, bolt, iskola, óvoda, a közelben. Kedvezményes hitelkonstrukcióval, ingyenes hitel, CSOK és babaváró kölcsön ügyintézéssel segítem ügyfeleim. Hivatkozzon az M250611 számra.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bányiczki Márk OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 30 469 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bányiczki Márk OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 30 469 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY