Eladó ház Kazincbarcika, Mátyás király út 320 nm
Eladó ház Kazincbarcika, Mátyás király út 320 nm
Eladó ház Kazincbarcika, Mátyás király út 320 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7855720
Referenciaszám: HZ042079
Frissítve: 16 napja

Kazincbarcika eladó családi ház 9 szobás: 109 millió Ft

109 millió Ft
340 625 Ft/m²
320 m²
Alapterület
3000 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 346 Ft
Második évtől
431 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kazincbarcikán eladó 320 m2, jelenleg apartmanként működő ingatlan, mely alkalmas irodának, rendelőnek, vagy egyéb üzleti tevékenységnek, cég részére telephelynek is. A város központi részén elhelyezkedő ingatlan jelenleg szálláshelyként működik, mely összesen 24 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. A két bejárattal rendelkező téglaépítésű, a homlokzatra 4 cm szigetelés került. Tető betonfödém 5 cm szigeteléssel ellátott.  Az ablakok és a bejárati ajtók hőszigetelt fából készültek, így biztosítják a gazdaságos fenntartást. Fűtésről egy 3 éve felszerelt kondenzációs kazán gondoskodik. A melegvízellátást egy 500 l-es bojler biztosítja. A ingatlan áramellátásának korszerűsítése nemrég fejeződött be, napelemek lettek elhelyezve. Ezzel egyidőben 5 db nagyteljesítményű inverteres klíma került elhelyezésre, mellyel a teljes áramellátást szeretnék biztosítani a tulajdonosok. Az ingatlanban nagyméretű szobák találhatóak, melyekhez zuhanyzós fürdőszobák, toaletthelyiségek tartoznak. Az ingatlan egy 3000m2 -es telken fekszik, aminek egy része több beállásos parkolónak lett kialakítva, de tartozik a szálláshelyhez  egy kis kertrész, ahol a szabadtéri sütésre és főzésre van lehetőség.  Összességében ajánlom az ingatlant azon kedves ügyfeleknek, akik szeretnének egy olyan ingatlant aminek a rezsiköltségét nem befolyásolja a gáz és az elektromos energia drasztikus áremelkedése! Az ingatlant akár céggel együtt is eladó, mely tartozásmentes!Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérdése van azzal kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíróné Klára Duna House - Tiszaújváros, Deák Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 381 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíróné Klára Duna House - Tiszaújváros, Deák Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 381 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY