Eladó ház Kartal 140 nm
Eladó ház Kartal 140 nm
Eladó ház Kartal 140 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8026608
Feltöltve: 1 hónapja

Kartal eladó családi ház 2+2 fél szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
320 714 Ft/m²
140 m²
Alapterület
850 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ingatlanosok, csak a kizárólagos értékesítés igénye nélkül keressenek!!!! +3670/753-1979 Eladó Kartalon, Budapesttől 40km-re csendes utcában 2 generáció számára azonnal költözhető 110m és 30m2 sarokház, 850m2 telekkel, 18m2 üzlethelyiséggel, kb. 50m2 tárolóhelyiségekkel, és szerelőaknával. Közbiztonság kiemelkedően jó, szomszédok barátságosak, gyermekes, szülőkkel együtt költöző (esetleg is-is) családoknak tökéletes választás lehet. Az udvaron kb.150 m2 lett játszótérnek kialakítva, mászókával, gyerek faházzal (alkalmas limonádé terítésre az utca szomjazóinak, ha kell a zsebpénz (: …), hintákkal, csúszdával, és egy növő félben lévő diófával, ami az árnyékot biztosítja. Mindez elválasztva a kerttől, ahol több gyümölcsfa található, és a termőtalaja is tökéletes. A kertben készült egy 4m x 4m betonalap, ahova medencét lehet rakni, valamint a két ház között a nyitott terasz úgy lett kialakítva, hogy csatorna és víz van odavezetve, esetleges sütögető bográcsozó komfortosan kivitelezhető legyen. A saroktelken 3 kapubejáró is található 3 autóbeállóval, az egyik folytatása egy normál méretű szerelőakna, a kapun belül. A két ház között, és a fontosabb helyeken, illetve a kapuknál betonozva lett. A ház bővítése részlegesen készült el, teljes mértékben lakható, egy újépítésű nappali helyiség szerkezetkész, amelyhez tartozik egy használatra kész szoba, és egy tárolóhelyiség is, ami tető alatt van. Az új rész 2 fala nincs szigetelve, a ház többi részén szigetelés van, amely nem lett leszínezve. A kisebbik ház szigetelése szintén nincs le színezve, ezenkívül összkomfortos, lakható állapotú, kis fedett terasszal, és egy jelenleg szintén szigetelt 12m2 tárolóhelyiséggel, ami szobává alakítható. A Befejezési, esetleges átalakítási munkákhoz, a leendő új tulajdonosnak, igény esetén tudok szakembert biztosítani. Az ingatlanhoz tartozik egy utcafrontról nyíló, 18m2-es üzlethelyiség, árammal, vízzel, mosdóval, wc-vel, egy 6m2es galériával, valamint közvetlen ajtóval egy kb. 25m2-es tárolóhoz. Azonnal befogható üzleti célokra, illetve akár garázsnak is megfelelő. Prima élelmiszer, éjjel nappali benzinkút, pékség, óvoda, buszmegálló 5 perc séta, a település központja, iskola pedig 1,3km-re található. Buszjárat sűrű, Aszód, Gödöllő, BP Népstadionhoz is van közvetlen járat sok, illetve az aszódi vasútállomásról a Keleti pályaudvar felé.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
étkező
kamra
melléképület
műhely
kábeltévé
internet
bútorozatlan
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 753 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 753 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY