Eladó ház Karmacs 170 nm
Eladó ház Karmacs 170 nm
Eladó ház Karmacs 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7862547
Referenciaszám: HZ042582
Frissítve: 16 napja

Karmacs eladó családi ház 5 szobás: 44,99 millió Ft

44,99 millió Ft
264 647 Ft/m²
170 m²
Alapterület
4205 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 572 Ft
Második évtől
178 193 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó kétlakásos család ház Karmacson!A Zala vármegyei község Hévíztől mindössze 8, Kehidakustánytól 10, Keszthelytől pedig 12 km-re helyezkedik el. Igazi jolly joker választás, ha hazánk híres fürdőhelyei, és 'tengere' szomszédságában keres eladó ingatlant.Ingatlan jellemzői:-Két különálló lakás egy házban-Földszint 94 nm: 3 hálószobai, konyha,karma,előszoba, külön fürdőszoba és WC-Tetőtér 66 nm: 3 hálószoba, konyha, étkező,kamra, külön fürdőszoba és WC-A földszinti lakás felújítandó, azonban lakható állapotú-A tetőtéri lakás az elmúlt 10 évben több felújításon esett át-Az ingatlanhoz tartozik egy zárt garázs, amely 1 autó beállására alkalmas, azonban méretének köszönhetően tárolható még akár több kerékpár,vagy motorkerékpár is-A ház 4200 nm-es telken fekszik, melynek egy részén körülbelül 800 darab fenyőfa csemete is megtalálható. Emellett állatok tartására  alkalmas pajta is kapcsolódik az ingatlanhoz.Ideális választás nagy családoknak, akik szeretnének egy házban, mégis külön életet élni. A község elhelyezkedésének köszönhetően befektetésnek is kiváló, hiszen több turista látványosság is a közelben található.Ne habozzon, és vegye fel velem a kapcsolatot még ma!Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével.Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Nikoletta Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 233 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Nikoletta Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 233 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY