Eladó ház Kapuvár, városközpont 115 nm
Eladó ház Kapuvár, városközpont 115 nm
Eladó ház Kapuvár, városközpont 115 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7880708
Referenciaszám: M252883
Frissítve: 4 napja

Kapuvár eladó családi ház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
346 957 Ft/m²
115 m²
Alapterület
743 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kapuváron városközponti elhelyezkedésű, 743 nm -es gondozott telken épült 115 nm lakóterületű, két szintes családi házat kínálunk eladásra. Az ingatlan rengeteg lehetőséget kínál, nézzük a jellemzőit. Az utcafrtontról egy fedett gépcsibeállón keresztül jutunk a gyümölcsfákkal övezett udvarba, innen nyílik a ház bejárata is. Az alsó szinten található egy előtér, valamint a konyha és étkező. A lépcsőn jutunk fel a hálószobákhoz, 3 nagyméretű, modern szoba található az emeleten. Helyet kapott továbbá egy padlásfeljáró és egy tároló (gardrób), valamint a fürdőszoba. Ezen a szinten egy remek kis zárt terasz biztosít helyet a pihenésre. A nyílászárókat (kettő kivételével )műanyagra cserélték, az ablakok redőnyt is kaptak. A fűtésről vegyes tüzelésű és gáz kazán gondoskodik, amik az alagsorban lévő kazánházban találhatók , továbbá ki lett alakítva egy második wc is. Ajánlom azoknak, akik ragaszkodnak a városközpont közelségéhez, 2 saroknyira található a városközpont. Emellett az ingatlan adottságai miatt kiválóan alkalmas szolgáltatás vagy üzlethelyiség kialakítására is, mivel az alsó szint akár le is választható ilyen célból. Az OTP Ingatlanpont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. Az ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Gyermekeseknek CSOK még decemberig igényelhető! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is. Várom szíves érdeklődését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Potyondiné Molnár Diána Sopron Ógabona tér 44-46 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 617 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Potyondiné Molnár Diána Sopron Ógabona tér 44-46 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 617 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY