Eladó ház Kalocsa 81 nm
Eladó ház Kalocsa 81 nm
Eladó ház Kalocsa 81 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8061983
Referenciaszám: HZ073749
Frissítve: 16 napja

Kalocsa eladó családi ház 3 szobás: 26,49 millió Ft

26,49 millió Ft
325 230 Ft/m²
81 m²
Alapterület
436 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 76 881 Ft
Második évtől
104 920 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha szeretnél egy olyan házat, amely azonnal otthonod lehet anélkül, hogy bármiféle felújítási munkálatokba kellene kezdened, ne keresgélj tovább!Eladásra kínálok Kalocsa belterületén egy teljesen felújított ingatlant, mely 436 négyzetméteres telken helyezkedik el, udvarán új térkő lett lerakva, a füves rész mellett.Maga a ház 84,5 négyzetméteres, melyben 3 szoba, konyha, kamra, folyosó, fürdő-wc-vel lett kialakítva. Minden helyiségben új a burkolat és a nyílászáró.2022-ben a megtörtént a tetőcsere, és a villanyvezeték rendszer felújítása is.Az épület falazata tégla, mely 10 centiméteres szigetelést kapott, így a fűtésköltség rendkívül kedvezőAz otthon melegéről hagyományos cserépkályha gondoskodik, amely kellemes meleget biztosít a hidegebb napokon.Ez a családi ház tökéletes választás lehet azok számára, akik a csendes, nyugodt környezetet részesítik előnyben, de nem szeretnének lemondani a város által nyújtotta kényelmekről sem. A felújítás óta senki sem lakott benne, tehát gyakorlatilag egy újházba költözhet.További információért és megtekintési időpont egyeztetése miatt keressen bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bank Katalin Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 20 561 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bank Katalin Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 20 561 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY