Eladó ház Káld, Csendes 93 nm
Eladó ház Káld, Csendes 93 nm
Eladó ház Káld, Csendes 93 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7840241
Referenciaszám: M250460
Frissítve: 18 napja

Káld eladó családi ház 2+1 fél szobás: 28 millió Ft

28 millió Ft
299 466 Ft/m²
93 m²
Alapterület
1341 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 263 Ft
Második évtől
110 900 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vas vármegye keleti szélén, a Kemenesalján, Káld, nyugodt, csendes részén kínálok megvételre egy 93,5 m2-es házat 1341 m2 területű telken. A község Sárvártól 16 kilométerre délkeletre, Sümegtől 35 kilométerre északnyugatra fekszik, a 84-es főút mellett, tömegközlekedéssel és személygépkocsival a felsorolt városok mindegyike könnyen elérhető. A település népszerű fürdőhelyektől (Sárvár, Mesteri, Borgáta) nem messze található. Az 1970-ben épült tégla szerkezetű ingatlan 2 teljes értékű szobából, 1 félszobából, előszobából, amerikai konyhás nappaliból, fürdőből és wc-ből, teraszból áll. A főépület mellett garázs található a telken. A tágas udvari rész teljesen rendezett, zárt, körbekerített, ásott kúttal, fákkal, minden megtermelhető a kertben akár egy nagyobb család szükségletéhez. Téli hideg napokon a ház melegéről kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A ház szerkezetileg és statikailag kiváló állapotú, hangulatos, sok lehetőséget rejt magában. Tetőszerkezete korának megfelelő. Valamennyi nyílászáró anyaga műanyag, redőnnyel ellátottak. A ház elhelyezkedése szempontjából meglehetősen jó adottságokkal rendelkezik, a településen található a posta, vegyesbolt, óvoda, iskola, buszmegálló. Ajánlom mindazon érdeklődők figyelmébe, akik falun, több városhoz közel, nyugodt családias környezetben keresnek otthont vagy gazdálkodók figyelmébe, akik itt mindent megtalálnak, ami tevékenységükhöz szükséges: állattartásra alkalmas épületek, nagyméretű füvesített udvar és földterület. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is. Amennyiben felkeltette érdeklődését az általam kínált ingatlan, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1970
Terasz:
17 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gáz
összkomfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Verrasztó Edina Irén Celldömölk Kossuth Lajos utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Verrasztó Edina Irén Celldömölk Kossuth Lajos utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY