Eladó ház Kakucs 105 nm
Eladó ház Kakucs 105 nm
Eladó ház Kakucs 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7813045
Referenciaszám: H471388
Frissítve: 2 napja

Kakucs eladó családi ház 4 szobás: 58 millió Ft

58 millió Ft
552 381 Ft/m²
105 m²
Alapterület
1600 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 168 331 Ft
Második évtől
229 722 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha nem szeretne a főváros zajos, zsúfolt környezetében élni, ám fontos, hogy könnyen és gyorsan elérhető legyen Budapest, akkor Kakucs egy nagyszerű választás. Pest megyében, Budapesttől mindössze 35 kilométerre, Kakucson vált eladóvá egy nettó 105 nm-es ( a műhellyel és egyéb helyiségekkel együtt 160 nm) családi ház. Az ingatlan egy tágas nappaliból, három külön hálószobából áll. Továbbá egy praktikus konyha-étkezőből és külön fürdőszobából és wc-ből. A ház az évek során belülről folyamatosan fel lett újítva, így modernebbé varázsolva az életteret. A melegről télen vegyestüzelésű kazán gondoskodik. A hasznos lakrész mellett van még egy több, mint 50 nm-nyi rész, mint például a műhely, mely akár tárolóként is funkcionálhat. A házból kilépve egy hatalmas, rendezett kertbe lépünk, mely füvesített, fákkal tarkított. A telek mérete megközelítőleg 1600 nm. Kakucs fő útja mellett helyezkedik el, központi részen, így gyakorlatilag sétatávra meg lehet közelíteni szinte minden fontos üzletet, és közlekedési szempontból is kiváló helyen van. Ha szeretne nyugodt, csendes környezetben élni, ahol egy nagyobb család kényelmesen élheti mindennapjait, akkor hívjon, és tekintsük meg az ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
C
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Norbert Otthon Centrum - XVIII. kerület - Üllői út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Norbert Otthon Centrum - XVIII. kerület - Üllői út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY