Eladó ház Kács 64 nm
Eladó ház Kács 64 nm
Eladó ház Kács 64 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8094103
Frissítve: 9 napja

Kács eladó családi ház 2 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
390 625 Ft/m²
64 m²
Alapterület
768 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 556 Ft
Második évtől
99 018 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált családi házunk Kács településen, egy csendes kis zsák utcában, Dózsa György út 38sz. Ahol rendkívüli csend és nyugalom várja az ide érkezőket. Kács a Bükki nemzeti park lábánál fekszik, közel vannak a kijelölt túra útvonalak és a tanösvények. a környék és a kácsi közösség Rendkívül barátságos. Mezőkövesd 24km a 3-as sz főút 10km re található. a gyógyfürdők, Mezőkövesd, Bogács, Eger, Egerszalók, Demjén, Miskolc könnyedén Elérhetőek. Családi házunk a 60-as években Épült. Telek területe 768m2, a ház alapmérete64m2, a házhoz hozzáépített Mellék épület van. a ház jól alakítható, Könnyedén kialakítható esetleg harmadik Szoba vagy bármi más. Az udvaron helyezkedik el egy nyári konyha spájzal. A bekerített kertben, jól termő őshonos Gyümölcsös és egy kis tároló házikó van. Két éve elkezdtük házunknak a felújítását, új tető, előtető, csatorna készűlt. Fűtésrendszere új Vízteres kandalló, minden helységben új radiátorokkal. Nyíllászárók minkét szobában cserélve lettek, egy szoba teljes körű hőszigetelést kapott. Ajzata :laminált padló, parketta, linóleum. a lakásban található, előszoba, konyha két szoba, fürdőszoba és külön vc. a fűtésrendszer Rendkívül hatékonyan működik, minimális Fa felhasználásával. a rezsi költsége Alacsony. a szennyvíz csatorna elkészült. Azonnal beköltözhető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1962
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
komfortos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tamásné Hegedűs Ibolya
+36 30 496 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Tamásné Hegedűs Ibolya
+36 30 496 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY