Eladó ház Jászladány 70 nm
Eladó ház Jászladány 70 nm
Eladó ház Jászladány 70 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7991633
Referenciaszám: 43106
Frissítve: 16 napja

Jászladány eladó családi ház 2 szobás: 15 millió Ft

15 millió Ft
214 286 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1163 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 534 Ft
Második évtől
59 411 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A jászberényi CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Jászladányban egy 70 m2-es családi házat, az alábbi paraméterekkel: - Jászladány csendes környezetében található az ingatlan, - a telek területe 1163 m2, - 1970-ben, vegyes téglából épült, - a lakórész 70 m2 alapterületű,  - a ház keleti tájolású, - 2 szoba: 17 m2 ,17 m2 ,PVC-s, - konyha 14,5 m2, járólapos, - fürdőszoba, 5,5 m2, járólapos, - előszoba, 10 m2, járólapos, - kamra, 6 m2, betonos, - világos, tágas terek jellemzik az ingatlant, - fa nyílászárós,  - parkolási lehetőség az udvarban, - gázkonvektor biztosítja az otthon melegét, kandallóval történő fűtés is megoldható, - villanybojler szolgáltatja a meleg vizet, - statikailag jó állapotú, tetőszerkezet nem igényel felújítást, - békés, jó szomszédi viszonyok jellemzik a környéket, - villany, gáz az épületben, szennyvíz csatornahálózatba bekötve,, - a kamra és a fürdőszoba kivételével minden helyiségben a mennyezet gipszkartonozva, - a villanyvezeték felújítva, - a melléképületben található egy műhely, egy kis szoba és egy előtér, - egyéb tárolóhelyiségek is rendelkezésre állnak, - a kertben van kertészeti lehetőség, - 300-500 méteren belül iskola, óvoda, önkormányzati hivatal, boltok, posta, templom, piac és egyéb üzletek, - Ideális lehet minden korosztálynak, fiatal pároknak, családot tervezőknek, kisgyermekeseknek, egyedülállóknak vagy akár befektetésnek is! Amennyiben az 182100260-as számú eladó jászladányi családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése CasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodonyiné Erzsike CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 480 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bodonyiné Erzsike CasaNetWork Jászberény Az iroda összes hirdetése
+36 20 480 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY