Eladó ház Jászfényszaru 226 nm
Eladó ház Jászfényszaru 226 nm
Eladó ház Jászfényszaru 226 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7876850
Referenciaszám: 139500683
Frissítve: 15 napja

Jászfényszaru eladó családi ház 5+2 fél szobás: 57 millió Ft

57 millió Ft
252 212 Ft/m²
226 m²
Alapterület
525 m²
Telek
5+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 165 429 Ft
Második évtől
225 761 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jászfényszaru szívében eladó egy háromszintes, 1975-ben téglából épült családi ház. Környékén megtalálható számos kisbolt, pizzéria, fagyizó, illetve a Coop áruházlánc helyi üzlete. Szintén a közelben találjuk a Polgármesteri Hivatalt, templomot, helyi buszállomást és a közösségépítést támogató, kultúrális események megrendezésének helyéül szolgáló művelődési házat is.   A földszinten több ponton tudunk bejutni az épületbe. Az utcafrontról az elektromos Hörmann kapuval ellátott garázsból, vagy a - korábban orvosi rendelőként használt - épületrészen át érhetjük el az ingatlan központi lépcsőházát, amelyet bejárva a hatalmas tér igazán felemelő jellemzőjévé válik ezen rezidenciának.   Az említett - utcafrontról külön bejárattal is elérhető - épületrész kíváló lehetőség vállalkozások részére történő kiadására, ahol iroda, üzlet és egyéb különálló tevékenység folytatható a több helyiségből álló épületrészben. Ez egyben remek jövedelemforrást is tud jelenteni az új tulajdonos számára.   A földszinten nappali, terasz, étkező és konyha biztosítja a lakóközösség centrumát, split klímával ellátva. Az emeleten hatalmas, egy lakásméretű nappali szolgál akár nagy családi rendezvények, vagy üzleti események megtartására, amelyhez terasz is tartozik. Továbbá egy szoba, két félszoba és fürdőszoba is helyet kapott. Pince rész is rendelkezésre áll, amelyben kazánház (gázkazánnal), raktárrész és előtér található.   2011-ben felújításon esett át az ingatlan, amely során teljes villanyvezeték cseréje történt meg, valamint hőszigetelést kapott a tetőrész.   Az udvaron, nagykapun keresztül kocsibeálló vezet az udvari, második garázshoz (22 nm), az épület mögötti zöld környezet lehetőséget biztosíthat kikapcsolódásra, pihenésre is.   Mindezek ismeretében ajánlom mind családi, mind pedig üzleti felhasználású célokra az ingatlant, figyelembe véve annak minden lehetséges funkcióját, diverzifikált megosztásának köszönhetően!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Erkély:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
étkező
erkély
internet
bútorozatlan
vízórás
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hugyi Milán Jászsági Ingatlan Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 459 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hugyi Milán Jászsági Ingatlan Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 459 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY