Eladó ház Jászboldogháza 210 nm
Eladó ház Jászboldogháza 210 nm
Eladó ház Jászboldogháza 210 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7408266
Referenciaszám: 139500590
Feltöltve: 16 napja

Jászboldogháza eladó családi ház 4+1 fél szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
309 524 Ft/m²
210 m²
Alapterület
1110 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 647 Ft
Második évtől
257 447 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Irodánk eladásra kínál Jászboldogháza központjában kiváló elhelyezkedésű,  külön wellness részleggel ellátott családi házat.   Értékegyeztetéssel, ráfizetéssel cserélhető jászberényi, első emeleti lakásra!!!!!!!   Az ingatlan 1984-ben épült beton alapzatra, falazata pedig téglából. Jelentősebb felújítás 2018-ban történt, a tető új tetőcserepet kapott, a szobák laminált padlózása is megtörtént.   Szuterén részen található:    -garázs, mosószoba, kazánház, kamra, közlekedő, tároló, borospince,     mely tárgyalásokra, baráti összejövetelekre is alkalmas.      Magasföldszinten található:     -szoba + iroda helyiség, nappalli, konyha + ebédlő, fürdőszoba, és külön wc,       közlekedő, beépített folyosó, lépcsőforduló, és egy 14 nm-es fedett terasz.   Tetőtérben található:    - két szoba, zuhanyzó + wc, közlekedő.   A beépített konyhabútor, ebédlőbútor a vételár részét képezi. Az ingatlanhoz tartozik a wellness részleg, melyben jakuzzi lett kialakítva, külön zuhanyzóval és wc-vel. A ház melegéről gázkazán gondoskodik, de van lehetőség központi fűtéssel is megoldani, ahol a vegyestüzélésű kazán cseréje 1 éve történt. Split klímával ellátott, mely alkalmas hűtésre, fűtésre egyaránt. Hőszigetelt ablakok, ajtók kerültek beépítésre. Az ingatlan 5 cm-es hungarocellel lett szigetelve, és dryvit vakolatot kapott.   Az udvar hátsó részén 66 nm-es garázs műhellyel, mely téglából épült. A telek mentén a téglafal kerítésként szolgál. Az udvar térkővel lerakva, kerti kiülők, hintaágy, nyársaló kialakítva.  Parkosítva, virágokkal gazdagítva, mely alkalmas a pihenni vágyóknak. A telek végén gyümölcsfák találhatók. A szuterén részen a sok helyiség akár üzletnek, vállalkozásnak is kiváló. Elhelyezkedése Jászberénytől kb 20 km-re, Szolnoktól pedig 35 km-re található. Boltok, iskola, óvoda, bölcsöde, piac, orvosi rendelő, posta, strand gyalogosan   3-5 perc, a vasútállomás 10 perc távolságra található.   Ha felkeltettem érdeklődését,  hívjon bizalommal, nézzük meg együtt!    

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
ipari áram
összkomfortos
garázs
kamra
internet
bútorozott
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szarvas Andrea Jászsági Ingatlan Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 392 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szarvas Andrea Jászsági Ingatlan Centrum Az iroda összes hirdetése
+36 70 392 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY